Mi-au ridicat masina pentru parcare neregulamentara
Mi-au ridicat masina pentru parcare neregulamentara
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Astazi la ora 10.00 m-am trezit cautand masina in locul in care a fost parcata ieri seara si masina niciunde. Primul gand: mi-au furat masina!
![]() Ce s-a intamplat: duminica seara parchez masina in Iasi in Campusul Studentesc T. V. in fata caminului T8. Masina parcata pe sens unic langa trotuar in fata a inca aprox. 5 masini, la aproximativ 20 m in fata semn cu parcarea interzisa; tin sa precizez ca masina nu incurca in nici unfel circulatia, dar organul a catadicsit sa ridice fix masina cu numar de botosani si nici o masina parcata in spatele meu. Azi la ora 10.30 ma prezint la firma de ridicari unde constat cu stupoare ca trebuie sa platesc taxa locala pentru ridicarea si masinii in valoare de 280 RON + amenda data de politie, masina fiind ridicata de un echipaj al primariei insotit de un politist de la rutiera. Dupa lungi dicutii platesc taxa si-mi ridic masina iar acum urmand sa -l caut pe distinsul politist pentru a-mi ridica p.v. de contraventie. Avand in vedere ca singura masina ridicata a fost a mea, cu toate ca toate celelalte 5 masini parcate in spatele meu erau parcate la fel de neregulamentar ,a nesimtirii cu care am fost tratat de angajatii primariei Iasi la locul unde depoziteaza masinile, a lipsei eficientei politie rutiere Iasi care aplica legea total dupa sprancena precum si a faptului ca trebuie sa platesc 2 taxe (amenda + taxa de ridicare) pentru aceeasi contraventie m-am hotarat sa fac contestatie in instanta. Intru aceasta rog pe cei care-mi inteleg frustrarea si imi pot veni ajutor sa posteze aici ce si cum as putea avea castig de cauza. Multumesc! This post has been edited by kodrix: 6 Oct 2008, 12:48 |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:38 |