Martor 2 (cel cu bujiile) se aprinde in mers, posibila defectiune
Martor 2 (cel cu bujiile) se aprinde in mers, posibila defectiune
domnuprofesor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 13 May 08 ![]() |
Salut.
Astazi pe drumul Timisoara - Arad mi s-a intamplat un lucru ciudat. In timpul mersului mi s-a aprins martorul 2 (adica cel cu bujiile incandescente) (am un Megane 1 dCI 1.9). A stat aprins cateva secunde bune si apoi s-a stins. Acest lucru s-a repetat de vreo 3, 4 ori. In manual scrie: daca martorul se aprinde in urma unei deaccelerarii, acest fapt indica o functionare incorecta a sistemului. Contactati un reprezentat Renault, care este singurul in masura de a diagnostica si rezolva corect problema. Vreau sa adaug ca martorul s-a aprins exact in conditiile mentionate in manual. Nu stiu ce sa fac! Imi puteti da voi un hint despre ce ar putea sa se intample? Simt parca masina trage un pic mai greu, in special la accelerare, in viteza 2 si viteza 3. Va multumesc ptr. orice sugestie/explicatie ajutatoare. PS. Am incercat sa gasesc topicuri asemanatoare in care sa postez acest mesaj, dar nu am gasit exact ceea ce vroiam. Multumesc |
--------------------
Renault
Megane 1, 1.9 dCI
2002, Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 03:14 |