macara geam
macara geam
ccc78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 5 August 07 ![]() |
Vreau sa va povestesc intamplarea mea din weekend. Plec cu un Megane II din 2003 in alta localitate, ajung la destinatie si pe la ora 20 vreau sa dau jos geamul din dreapta fata, reusesc si cand sa-l ridic se blocheaza la jumatatea cursei. Mai incerc de vreo 2 ori si nimic. Reusesc sa duc masina intr-un garaj peste noapte, a doua zi, sambata, dau singur jos fata de usa, ma uit la sistemul de ridicare al geamului, motorasul mergea,se auzea cum cupla, nimic rupt la cele 2 sine de aluminiu pe care se ridica geamul, singura problema ar fi la piesa unda intra cablurile care ridica geamul. Plec la la un service Renault, platesc 25 ron pentru o constatre, vine un electricean care imi spune superior ca e defecta macaraua, trebuie inlocuita. Ce inseamna macara in opinea lor? Tot sistemul de ridicare care cu tot cu manopera ma ajunge pe la 1100 Ron. Rog macar sa-mi ridice geamul dar nu vor ca au multa treaba si binenteles m-ar fi taxat. Plec spre casa si desfac si piesa unde intra cablurile care ridica geamul. Ce s-a intamplat de fapt: cablurile se infasoara pe o banala rotita de plastic care are in profil niste canale, acele canale s-au tocit si cablurile nu si-au mai urmat traseul si s-au incalcit. Deci pentru o banala rotita de plastic trebuie sa platesc 1100 ron? Mi se pare absurd. E ca si cum daca mi se duce pompa de benzina trebuie sa schimb tot motorul. La Renault se pare ca se poate. Mi-am blocat geamul, am improvizat o propta. Astept acuma sa gasesc banala rotita. Poate la dezmembrari. Cine stie. Aveti vreo sugestie. Multumesc.
Daca moderatorii considera rog sa se mute topicul |
--------------------
Renault
Megane
2004
- CS 14 CLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:25 |