Volkswagen Passat B5.5, Masina "iubita" de toti
Volkswagen Passat B5.5, Masina "iubita" de toti
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Va salut!
Cum am promis intr-un topic, postez la Jurnal de Bord despre masinuta mea. ![]() Este un model care este blamat de multi datorita faptului ca se afla in proprietatea unor cetateni de culoare a pielii mai inchisa, cu preferinte discutabile muzicale si un comportament licentios prin trafic, pentru a nu ofensa pe nimeni. ![]() Eu am ignorat toate aceste prejudecati si mi-am achizionat masina in regim de SH pur si simplu pentru ca mi-a placut foarte mult cu arata modelul, mi s-au parut acceptabile costurile de intretinere + am vrut o masina cu cutie automata + consum decent. Masina a costat 11.000 Euro, fiind cumparat Este vorba de un VW Passat model B5.5, fabricatie 2001, model Highline, trecut in carte drept 2002 (este dupa jumatatea anului produs), culoare Gri, motor 1,9TDI 131HP cu transmisie automata tiptronic cu 5 trepte. Dotarile masinii succint : Interior Piele + alcantara, Volan imbracat in piele, scaune fata incalzite, climatronic, faruri halogen, ABS + ASR (nu ESP), pachet crom exterior, casetofon Gamma (8 boxe + CD-Changer 6 CD cu acces din portbagaj), comenzi pe volan. Masina a fost achizitionata in Septembrie 2006, km originali 91.000. Imi vezi spune ca bate la ochi fiind exact sub 100 mii. Masina a fost cumparata de noua din Romania, avand un singur proprietar recomandat de o cunostiinta, toate reviziile au fost facute la reprezentanta, KM au fost verificati cu VAG-COM. Am incercat sa-mi iau toate precautiile sa nu-mi iau "teapa" cu vreo masina cu 300 mii km, dar tot a existat risc fiind SH. Lucruri schimbate la ea : - Distributie schimbata initial - 22 mil - capete de bara + bielete. Masina merge 95% numai prin bucuresti si vazand numai drumuri din Ro se simte. - set brate. Aici am avut "noroc" cu 2 accidente si am schimbat pe asigurare bratele (majoritatea), cunoscute ca nefiind pt drumurile noastre - farurile. Erau matuite dupa 6 ani, tot pe asigurare. - mergand destul prin bucuresti si NESUPORTAND zgarieturi + ghinionul meu constant de a mi-o gasi lovita in parcare sau norocul initial de a avea 2 accidente in primele 2 sapt de la achizitie (lovita in parcare + un individ care nu a respectat cedeaza trecerea) au facut ca destule elemente sa fie vopsite. - servofrana (problema comuna acestui model) - 13 mil cu manopera (stiu, mult) Cam atat. Am avut noroc cu ea nu am avut deloc probleme cu motorul. In general sunt probleme mecanice, cu suspensia (care combinata cu jantele de 17) care nu este deloc facuta pt drumurile noastre. Lucruri de rezolvat : realiere trager dupa un accident cand a fost schimbat si pus prost, de aceea sta bara un pic cascata - schimbat garnituri tubulatura turbo, dupa ce am muncit 6 ore sa curat motorul si am realizat ca 5-6 din cele 7-8 (cred) garnituri turbo scapa ulei si murdaresc pe acolo, problema tipica pt model. Nu e prob doar sa le gasesc la preturi decente, le schimb eu destul de rapid. - schimbat ulei cutie tiptronic, nu prezinta semne de oboseala dar paza buna trece primejdia rea - rezolvat problema EGR care-mi murdareste motorul, iarasi tipic pt modelul acesta - schimbat pielea de volan. In momentul de fata am 117.000 km la bord. Consumul este in oras 10 zilele acestea. Urca si la 13 in zilele aglomerate de iarna. Consumul estern este 5,5-6 (merg linistit). Costurile de intretinere sunt super OK. Revizia ma costa 4-4,5 mil pe an in care intra 4 litrii de ulei + toate filtrele + manopera schimbat la un service mic. Pozele sunt facute acum 3 zile, ultima cu interiorul e facuta acum 1,5 ani. Initial vroiam s-o tin maxim un an dar m-am cam atasat de ea. ![]() P.S. Urmeaza Dacia Nova. This post has been edited by Executron: 16 Jun 2010, 11:43 Attached thumbnail(s) poza2.JPG ( Size: 155.24k ) Number of downloads: 20259 poza3.JPG ( Size: 131.77k ) Number of downloads: 21699 poza5.jpg ( Size: 1.35mb ) Number of downloads: 23463 index.php.jpg ( Size: 254.4k ) Number of downloads: 17110 index.php.jpg ( Size: 318.88k ) Number of downloads: 15948 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 05:43 |