Scenic I - GPL, pareri, sfaturi
Scenic I - GPL, pareri, sfaturi
crb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 June 08 ![]() |
Salutari tuturor,
Sunt pe cale sa achizitionez un Scenic din 2002, motorizare 1,6 16 V, K4M-A7...a instalat cineva GPL pe Scenic? In Franta am condus asa ceva (de inchiriat) si s-a comportat f bine...am facut cu el cca 2500 km...dat fiind ca nu sunt un vitezist, GPL-ul mi se pare o solutie muuult mai viabila ptr costurile de utilizare...stie cineva ceva mai multe despre subiect? Multumesc anticipat ![]() 29 Jun 2008, 19:28: QUOTE(crb @ 29 Jun 2008, 19:24) Salutari tuturor, Sunt pe cale sa achizitionez un Scenic din 2002, motorizare 1,6 16 V, K4M-A7...a instalat cineva GPL pe Scenic? In Franta am condus asa ceva (de inchiriat) si s-a comportat f bine...am facut cu el cca 2500 km...dat fiind ca nu sunt un vitezist, GPL-ul mi se pare o solutie muuult mai viabila ptr costurile de utilizare...stie cineva ceva mai multe despre subiect? Multumesc anticipat ![]() In acelasi context (dat fiind ca sunt tentat sa instalez GPL cu butelie toroidala, in locul rotii de rezerva), stie cineva sunt suporturi de roata de schimb care se monteaza pe usa spate?....am vazut ub Scenic cu asa ceva,...protejata cu o "aparatoare" de fibra, cred... detalii? cineva ? Multumesc ![]() This post has been edited by crb: 29 Jun 2008, 19:28 |
--------------------
Renault
Scenic
2002
- AG 10 CRB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:49 |