Intarziere raportare spargere
Intarziere raportare spargere
strainu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am aflat in seara asta ca in timpul unui scandal, cineva mi-a spart geamul de la masina. Se pare ca a venit politia, l-a luat si i-au facut PV.
Problema e ca eu sunt plecat din tara si nu ma intorc decat peste 2 saptamani. Teoretic ar fi trebuit sa ma duc la politie in 48 de ore si dup-aia la asigurare. Cum e mai bine sa fac? Sa ma duc cand ma intorc si sa zic ca a fost spart atunci, sau sa le zic ca a fost spart acum? Daca le zic adevarul, trebuie sa ma duc la sectie sa fac rost de numele aluia sau cum trebuie procedat? Mentionez ca nu tin sa evit malusul (sa isi recupereze asigurarea banii de la persoana respectiva), vreau doar sa imi plateasca reparatiile. This post has been edited by strainu: 15 Jun 2008, 22:43 |
--------------------
Peugeot
107 1.0E
TWO
- AG - 0533... "Software is like sex - It's better when it's free" - Linus Torvalds
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:16 |