Mesaj de multumire, batrinul r 25 din nou pe sosea
Mesaj de multumire, batrinul r 25 din nou pe sosea
bogdan razvan |
![]()
|
bogdan Group: Members Posts: 243 Joined: 20 December 07 ![]() |
domnilor posesori de r 25 am trait trista si umila experienta de a mi se strica masina in drum pe un viscol cumplit si intr-o localitate unde nu stiam pe nimeni.in data de 2 ianuarie anul acesta intorcandu-ma de la ploiesti mi s-a stricat masina in localitatea Perieti la 20 de km de slobozia.abandonand masina pe marginea strazii am plecat catre mangalia cu sufletul jumatate gol si fara sa ma uit inapoi.intorcandu-ma inapoi dupa 12 zile am constatat cu stupoare si nostalgie in acelasi timp ca nu-mi lipsea decat un stergator de la masina.am zambit desi in subconstient stiam ca nu voi pleca cu ea de acolo decat trasa sau pe platforma,doua variante foarte costisitoare si deloc placute.dar cum o vorba din batrani spune ca tot raul e inspre bine,am avut ocazia de a mi se prezenta prin bunavointa unui sofer din localitate un domn pe nume catalin,mare mecanic in domeniul motoarelor diesel dupa cum sustinea domnul sofer.aceasta experienta m-a facut sa remarc ca in romania mai sunt oameni care cunosc ceea ce fac si care se tin de cuvant,odata dat acesta.daca va intrebati ce anume a reparat la masina va spun imediat:a schimbat 2 camasi,2 pistoane,toti segmentii,arborele cotit deoarece avea cuzinetii lipiti pe el,pompa de ulei,alternatorul,a dus pompa de injectie la calibrat si a schimbat duzele la injectoare,asta pe langa alte operatiuni la instalatia electrica si furtunele parca aruncate deasupra motorului de un mecanic "iscusit" care a "preparat" masina pentru vanzarea unui fraier ca mine.tin sa multumesc cu aceasta ocazie domnului hodorog florin din piatra neamt pentru sfaturile utile si bunele intentii de care a dat dovada in incercarea de a ma ajuta sa repar masina,sfaturi primite uneori chiar pe cheltuiala dansului,deasemenea as vrea sa-i multumesc lui kokolino16 pt sfaturile si fotografiile trimise in incercarea de a ma ajuta si nu in ultimul rand domnului catalin din perieti fara de care nu as fi putut repara masina.ii multumesc pt seriozitatea de care a dat dovada si pt meticulozitatea si sufletul cu care a lucrat la masina.va multumesc
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2001 dinamique
- ct 90 box
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 04:51 |