Probleme ambreiaj Megane 2, Indiferent de motorizare
Probleme ambreiaj Megane 2, Indiferent de motorizare
vexatik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 1 November 05 From: Bucharest ![]() |
Salut,
vreau doar sa va intreb un lucru: am un megane sedane II are acum vreo 17000 km, cumparat in octombrie 2005. De vreo luna a inceput sa faca probleme la demarare, in sensul ca plec de pe loc cu smucituri si un zgomot puternic de trepidare (ca si cum nu i-as da benzina sau nu as folosi cum trebuie ambreiajul). Am fost cu ea la Cobalcescu si mi-au spus cei de acolo ca este vorba de discul de ambreiaj care cica nu mai e bun, si ca acesta nu intra in garantia masinii. Este corect ca acesta nu intra in garantie? Ei deja mi-au schimbat placutele de frana pe la 15.000 km, si nu pot sa spun ca utilizez prea mult franele... Dincolo de asta, nici nu sunt sigur daca de acolo e problema... voi v-ati mai intalnit cu aceasta problema? Tnx, Bogdan |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, 1,6 16 V Megane II Sedan Confort Privilege, 1.6 16 V Gri Eclipse
|
|
![]() ![]() ![]() |
bebeo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 March 06 ![]() |
Noutati: am fost sunat de la service Renault si mi s-a spus ca cei de la Renault Romania au cerut documentare suplimentara pentru a putea lua o hotarare in sensul repararii pe garantie sau nu. Documentarea consta in demontarea ambreiajului, fotografierea lui si masurarea placii. Daca ambreiajul are culoare albastra - ca urmare a forjarii - atunci nu mai intra pe garantie. Daca nu are culoare albastra atunci intra pe garantie.Acum sunt in faza in care astept sa vina kit-ul ambreiaj nou dupa care urmeaza operatiunea de demontare...etc. In cazul in care nu se va face reparatia pe garantie am fost linistit de cei din service ca toata reparatia (manopera+piese)este sub 10 milioane (!!!!!!) nu este asa scumpa!
...RENAULT DIXIT!!!!... |
--------------------
Megane II Renault Symbol Fidji 2005, 30.500 km la 09.05.2012
Renault Fluence Privilege 2011 13.000 km la 09.05.2012 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 04:03 |