Stergatoare fata blocate,, sau motoras stergatoare ars
Stergatoare fata blocate,, sau motoras stergatoare ars
pumala |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 November 04 From: Brasov ![]() |
Aseara, dupa ce am curatat masina de zapada + raschetat parbriz, dau sa stropesc parbrizul si pleaca stergatorul incet, chinuind si se opreste pe la 1/3 din cursa, si se tot chinuie, chinuie.
Misca putin sus, putin jos. Am oprit masina ca altfel se tot chinuia (scos cartela, deschis usa). Ma uit daca e ceva la stergator, nimic, dau cu solutie de dezghetat pe la tija, da nimic. Cum se pune contactul motorasul de la stergator se tot chinuie si consuma de se vede pe luminile de bord. A mai patit asa ceva cineva ? Oare stergatorul are siguranta separata ? |
--------------------
Renault
Megane
2004 M2.1 MEGANE II Bicorp 2004 1,6 16v
Confort Dinamique - Negru metalizat, Clima, Xenon. |
|
![]() ![]() ![]() |
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Acum vreo 3-4 zile mi-a spus un vecin de o chestiune similara. N-am apucat sa intru in detalii (pt. ca eu eram pe fuga si ne-am incrucisat in drum) asa ca redau doar franturi netrecute prin filtru: blocat motoras stergator din cauza de mizerii, frunze si apa, intrate pe la nu stiu ce gaurica (de scurgere?) infundata sau neinfundata nu stiu de pe unde, nu stiu ce service renault i-a spus ca-l costa 8 mil motorasul (+manopera?), rezolvat la alt service cu 1 mil. manopera, nu s-a schimbat nimic, s-a curatat de mizerii p-acolo.
Traducerea ar fi ca sunt sanse ca motorasul sa fie blocat de mizerii si gheata si ca se poate remedia doar cu manopera. Trebuie desfacut si vazut la fata locului. Nu-i complicat. P.S. Daca vrei sa afli mai multe detalii, ma pot duce sa vorbesc cu vecinul si sa aflu mai multe detalii. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 19:20 |