Sfaturi Audio Renault Megane 3
Sfaturi Audio Renault Megane 3
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutate tuturor, am deschis acest topic pentru a ajuta toti posesorii de Renault Megane 3, cu sfaturi utile pentru montarea/instalarea difuzoarelor/subwoofer/casetofoane!
TOT CE ZIC E DIN PROPRIE EXPERIENTA! Pentru inceput am avut statie + subwoofer. Au fost usor de montat in portbagaj, dar mai greu de tras cablurile. Va trebuie extrem multa rabdare, sa trageti cablul "rosu"(baterie-statie) deoarece aveti 2 variante. 1. Sa desfaceti jumatate de motor ca sa ajungeti la filtrul de aer, care are un surub hexagon la baza, sa-l inlaturati si apoi sa trageti simplu cablul (dinspre motor spre habitaclu) sau 2. Sa stati extrem de incomod sub bord si sa incercati sa scoateti cablul secundar(de prefer o sarma maleabila, dar nu foarte) pe langa manunchiul de fire dinspre interior spre exterior, cablul ajungand undeva in spatele filtrului de aer, si incercand sa-l trageti cumva pe langa filtru. Montarea Difuzoarelor. Eu am achizitionat azi difuzoare MTX AUDIO T6C502 de 13cm diametru. Adancimea MAXIMA de montare nu trebuie sa depaseasca 50mm(fara inele MDF), in cazul acesta geamul trece la "limita cu scarba" pe langa magnetul de la difuzoare(in cazul meu magnetul este acoperit de o membrana de cauciuc). Tin sa precizez ca boxele trebuiesc neaparat amplificate, casetofonul nu poate "da" in ele cum trebuie. Montarea Casetofonului. Pentru montarea casetofonului este nevoie de foarte multa rabdare sau destui de multi bani care nu se merita. Am vorbit cu cei de la alpine, ei mi-au cerut 250lei pe consola centrala iar daca o vreau in minim 1 an, transportul ma costa 400lei ... 650lei pentru o consola centrala?? Niciodata! Consola centrala se poate si decupa cu foarte multa rabdare, ceea ce recomand celor ce vor sa schimbe DEFINITIV casetofonul. Casetofonul stock cel mai usor se scoate cu 2 electrozi de sudura indoiti la jumatate si curatat materialul de sudura, raman 2 "craci" cu care se scoate casetofonul cel mai usor cu putinta. Singurul inconvenient este acela ca se pot pierde comenzile de volan, sau se poate monta un adaptor, care l-am gasit la pretul minim de 260ron, iar pentru niste comenzi de volan nu vad rostul pretului asa ridicat! P.S: Bafta la modificari si aveti grija de voi si masinile voastre! This post has been edited by caty2k: 28 Dec 2010, 00:05 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
- B 86 FUG Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
Apropo , de FADE la mine nu e functia activa.Pot balansa doar fata pe spate imi arata difuzoarele cu gri , ca si cum nu ar fi. Ma ajutati si pe mine? Poate gresesc undeva.Nu am telecomanda , asta sa fie?
Altfel Arkamis-ul de fabrica se aude bine, nu-i Harman de S classe.... |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 03:40 |