Schimbare becuri Halogen
Schimbare becuri Halogen
b3stie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 14 February 18 ![]() |
Salut care dintre voi stie sa imi spuna daca schimb becurile cu halogen cu becuri cu led daca am vro problema din punct de vedere legislativ mentionez ca nu pun becuri cu led care sa aiba mufa sau balast ca la xenon becurile mele cu led sunt fix lafel, ca cele cu halogen doar ca au un radiator si un ventilator si conectoru h7
Este vorba de un clio symbol fidji 1.4 2006 Am pus si poze cu becurile led despre care vorbesc This post has been edited by b3stie: 3 Mar 2018, 16:43 Attached thumbnail(s) HTB1lc4URXXXXXbCXpXXq6xXFXXX8.jpg ( Size: 284.99k ) Number of downloads: 607 HTB1qYlfRXXXXXawapXXq6xXFXXXv.jpg ( Size: 299.34k ) Number of downloads: 617 |
--------------------
Renault
Clio
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
I.Neagu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 3 January 17 From: Bucuresti ![]() |
Nu am mai comentat ca se pare ca in perspectiva unora xenon este doar cel din vitan la 89lei de 55w 8000K (prosti aia de la audi, skoda, opel care au montat d5s sau d8s de 25w)
|
--------------------
Renault
Talisman
2017, Initiale Paris, 1.6dci 130cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 17:17 |