baterie moarta, dimineata e goala
baterie moarta, dimineata e goala
adryano666 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 August 13 ![]() |
salutare dragi lagunisti, de 3 zile am si eu o problema, dimineata cand e sa plec la munca nu mai am baterie...la ce sa ma astept ca bateria sa isi arate batranetea sau e alceva care suge bateria peste noapte??
|
--------------------
renault
laguna 3
2008 2.0 131hp
- TR-66-SBY
|
|
![]() ![]() ![]() |
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
Electrolitul se face in proportie aproximativa 35% acid si restul apa. Conteaza foarte mult concentratia acidului deci 35% nu este o regula. Ideal este sa folosesti electrolit gata preparat. Desteptaciunea redresorului consta in reglajul curent/tensiune. Daca nu le poti face nu are rost sa te apuci. Referitor la acumulatori, sansa de a readuce la viata este cam de 40% si nu se aplica acumulatorilor carora le-a "expirat" durata de viata (daca electrozii sunt "consumati" nu mai ai ce-i face) ci numai celor exploatati defectuos (incarcati aiurea, sulfatati etc.). Deasemena incarcarea se face la curent mic si indicat este ca dupa prima incarcare sa se faca si o descarcare tot la curent mic apoi incarcata normal adica limitand curentul de incarcare la 10% din capacitate. Totusi, din experienta, la acumulatorii "revitalizati" este mai bine sa folosesti 5% din capacitate la prima incarcare normala dupa care treci la 10%.
Gata, am poluat destul topicul omului cu "reparatiile" acumulatorului. Bine ca a gasit (sper si rezolvat) problema. |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 16:31 |