A mai fost cneva cu masina in Turcia?, Cum se circula?
A mai fost cneva cu masina in Turcia?, Cum se circula?
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
Salut. Trebuie sa fac o deplasare urgenta in Turcia (pentru probleme medicale) si cu avionul e scump pentru 2 persoane comparativ cu masina. Imi poate spune cineva cum se circula pe acolo, daca sunt probleme cu parcarea si cum a traversat Bulgaria? Multumesc mult
|
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
![]() ![]() ![]() |
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt mari probleme prin Bulgaria. Hai sa nu bagam sperietii in om fara sa fie cazul.
Eu am bautut Bulgaria de multe ori. Nu am avut probleme. In Bulgaria s-a dus vorba ca sunt cateva probleme, din care cele mai mari fiind lipsa indicatoarelor rutiere si politistii care stau la spaga cu radarul. Avand in vedere ca si in Romania sunt cam aceleasi probleme, teoretic ar trebui sa fim obisnuiti cu ele. Deci colegu', in plus de ce zice Laurentiu, in Bulgaria iti iei vigneta din vama sau din prima benzinarie, poti plati linistit cu card de debit in lei, nu trebuie neaparat sa schimbi leva. Iar vigneta o poti plati si in lei. Incearca pe cat posibil sa respecti limitele de viteza, mai ales prin localitati. In Istanbul circulatia e destul de grea. Se merge repede, sunt multe masini pe drum, trebuie sa te misti si tu repede. Un GPS ar fi indicat. Daca n-ai, poti sa cauti un kit de iGO sau Sygic si s-l instalezi pe telefon sau eventual daca nu gasesti, ia-ti din Turcia o cartela de telefon care sa aiba ceva net pe ea si poti folosi Google Maps. Internetul e destul de scump in roaming, de aia iti recomana o cartela locala. Poti sa te descurci si cu harta sau sa intrebi lumea pe strada, dar o sa cam bajbai pana ajungi la hotel. In Turcia mergi legal, mai ales in oras. Cu politia turca nu prea te joci. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 10:24 |