Probleme ambreiaj Megane 2, Indiferent de motorizare
Probleme ambreiaj Megane 2, Indiferent de motorizare
vexatik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 1 November 05 From: Bucharest ![]() |
Salut,
vreau doar sa va intreb un lucru: am un megane sedane II are acum vreo 17000 km, cumparat in octombrie 2005. De vreo luna a inceput sa faca probleme la demarare, in sensul ca plec de pe loc cu smucituri si un zgomot puternic de trepidare (ca si cum nu i-as da benzina sau nu as folosi cum trebuie ambreiajul). Am fost cu ea la Cobalcescu si mi-au spus cei de acolo ca este vorba de discul de ambreiaj care cica nu mai e bun, si ca acesta nu intra in garantia masinii. Este corect ca acesta nu intra in garantie? Ei deja mi-au schimbat placutele de frana pe la 15.000 km, si nu pot sa spun ca utilizez prea mult franele... Dincolo de asta, nici nu sunt sigur daca de acolo e problema... voi v-ati mai intalnit cu aceasta problema? Tnx, Bogdan |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, 1,6 16 V Megane II Sedan Confort Privilege, 1.6 16 V Gri Eclipse
|
|
![]() ![]() ![]() |
catalin1970 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 12 June 09 ![]() |
Salutare, am o oferta foarte interesanta pentru un kit de ambreiaj pt megane 2.1 1,6 16v din 2004 marca Valeo Kit ambreiaj Cod: 821071. Contine si rulmentul de presiune la un pret de 250 ROn cu garantie si factura. Stie cineva daca acesta este codul potrivit pentru masina asta?
5 Jan 2012, 21:10: chiar nu stie nimeni codul p kit ambreiaj cu tot cu rulment presiune pentru 1,6 16v? This post has been edited by catalin1970: 5 Jan 2012, 21:10 |
--------------------
Renault
Megane 2 1.6 16v, Laguna 2.0 175 CVA
2004, 2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 04:23 |