Scut motor metalic, montaj ulterior
Scut motor metalic, montaj ulterior
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Salutare! Deschid acest nou topic cu o intrebare de baraj: se poate monta pe Renault 19 un scut metalic de Dacia Nova/ Supernova/ Solenza?
Am inteles ca se poate, cu mici improvizatii a sistemului de prindere. Astept pareri, mai ales daca a facut deja cineva lucrul asta inaintea mea. |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Eu am gasit unul de Nova. Banuiesc ca nu difera fata de cele de Supernova si Solenza. Nu are mare importanta daca nu se potriveste orificiul pt. busonul de golire. Cand schimbi uleiul mai desfaci patru suruburi si-l dai jos, nu e mare deranj...
In privinta celui original, nici nu vreau sa ma gandesc ce pret are. Nu s-ar justifica o astfel de investitie la o masina de 17 ani vechime. Multumesc pt. raspunsuri! |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 15:02 |