Hochei pe role, Inline Hockey
Hochei pe role, Inline Hockey
Costin.C |
![]()
|
![]() RW Group: Members Posts: 45 Joined: 16 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Joaca cineva asa ceva? Sau cel putin ar fi cineva interesat?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
![]() ![]() ![]() |
ride free |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 September 09 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Costin.C @ 7 Mar 2010, 23:59) E cam pe linie moarta hocheiul la noi. Liga nationala are 6 echipe (Steaua, Miercurea Ciuc, Brasov, Sportul Studentesc, Progym Gheorgheni si Dunarea Galati) si o singura divizie. La juniori ce sa spun, fiecare categorie are cateva echipe. Centrul hocheiului romanesc ramane Miercurea Ciuc. La Brasov vad ca s-a facut un patinoar la standarde olimpice. In Bucuresti ce sa mai spun, nu stiu daca ai mai intrat in patinoarul Mihai Flamaropol in ultima vreme. E in paragina si partea proasta e ca si instalatia de gheata a inceput sa nu prea mai faca fata. Mare pacat pentru ca potential ar fi. mda la asta ma gandeam si eu ... nu am mai fost de mult prin patinuar dar auzisem ca e in paragina....pacat! @Adi86 cel mai sigur cred ca joi ajung sa imi iau crosa si tot atunci pun si poze! de puc din ala stiam si eu ... si mai e o varianta cu 3 bile, e ceva mai mic! problema e ca nu am mai vazut prin magazine de ceva vreme... off topic: amatori de snowboard sunt pe aici? ![]() This post has been edited by ride free: 8 Mar 2010, 14:18 |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
2007 Daca esti pe locul 2 inseama ca esti PRIMUL care pierde!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 12:58 |