Drept la replica...., ..."Warn for What"
Drept la replica...., ..."Warn for What"
viorelu |
![]() ![]()
|
LoganClubPitesti Group: Members Posts: 49 Joined: 15 October 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(AlexV @ 3 Mar 2010, 11:36) .............. viorelu, foarte scurt si la obiect. Ai luat un warn fara vreo suspendare pentru spam pe pm. Cred ca am fost chiar ok doar cu warn. Sunt convins ca stii despre ce pm-uri este vorba, dar faci pe nevinovatul si vrei sa ti le arat. Eu pot sa le caut in baza de date, dar atunci nu mai discutam de warn ci de ban. Asa ca mai bine lasi lucrurile asa, ai comis-o si ai fost doar avertizat. Ai fost doar scurt si la subiect...la obiect nicidecum. ![]() ...astept exemplele,actuale bineinteles la fel ca si warn-ul...imi asum riscul de ban,dar nu inainte de a arata pentru ce(chiar si pe PM daca nu vrei sa vada lumea)... Deci astept... P.S.E usor sa arunci ce ai scris mai sus intr-un topic closed.(motivul acestui topic) This post has been edited by viorelu: 3 Mar 2010, 13:04 |
--------------------
Dacia
Logan
2007/logan kiss/1.4 mpi
|
|
![]() ![]() ![]() |
viorelu |
![]()
|
LoganClubPitesti Group: Members Posts: 49 Joined: 15 October 07 From: Pitesti ![]() |
...am eu impresia sau PM-urile(mult discutate si motiv de warn) nu exista pe niciunde...deci alt motiv de warn?Ori dati asa fara motiv,pe ochi frumosi,spunand ce e o favoare,cum se exprima domnul admin in alt post?Totusi un motiv credibil acolo sa va spalati faptele...hai hai...
This post has been edited by viorelu: 3 Mar 2010, 19:10 |
--------------------
Dacia
Logan
2007/logan kiss/1.4 mpi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 22:45 |