Rasturnare in sant, nu am o constatare oficiala de la politie
Rasturnare in sant, nu am o constatare oficiala de la politie
cipm |
![]()
|
"Clionian" Group: Members Posts: 174 Joined: 5 April 06 From: din 'Sighiu' ![]() |
Va salut si va rog in limita posibilitatilor sa ma lamuriti daca pot aparea probleme in urmatoarea situatie :
- masina este un Clio 3 airbag frontal lateral an fabricatie 2006 - ieri (21-07-2009) pe un drum in panta usoara, in afara localitatii, am simtit ca masina intra in balans , stanga dreapta, nu am mai putut-o redresa, am lovit un parapet de beton si m-am trezit in sant proptit de un pom (dupa cum se vede in foto). Nu am avut viteza exagerata, maxim 50 la ora, schimbasem ininate de o curba in a doua, iar dupa ce am iesit am turat-o si am schimbat a 3-a. In urmatoarele secunde am simtit balansul si m-am trezit cu capul in jos. Usa era blocata si dupa o cateva secunde de panica am resuit sa ma desfac din centura si sa ies pe usa din spate. Nici un airbag nu s-a declansat (nu stiu daca este de rau sau bine). Rezultat: partea stnaga (usi) distruse, far stanga, roata stanga (cauciucul a fost sarit de pe roata - nu stiu daca a fost cauza balansului sau consecinta loviturii) distrusa, far, parbriz spart, prag indoit si partea din dreapta cu care s-a proptit de pom. Am sunat la 112, m-au redirectionat catre politie iar dupa ce au aflat ca sunt bine mersi (m-a tinut Dumnezeu si nu am avut decat o mica julitura la mana) au zis ca de aici este treaba mea si a CASCO-ului (de la 1 iulie). Nu am nici o constatare de la ei cum ca nu as fi fost baut sau altceva, sau poze oficiale de la fata locului. Masina am dus-o la reprezentanta Renault pe platforma si astazi m-am prezentat la asigurator (ASIBAN) unde am completat declaratia. Am full CASCO, mai am de plata pana in mai 2010 la BRD. Ce m-ar interesa si poate sunt printre dvs cunoscatori care cel putin sa-mi spuna la ce m-as putea astepta: 1. mi se pot imputa ca anumite daune ar fi din cauza manipularii masinii de locul accidentului al service? 2. in declaratie m-a pus sa scriu avariile. I-am zis ca nu pot sa nominalizez decat cateva (masina este la service in afara localitatii). Cum masina a fost cu rotile in sus a curs uleiul poate mai sunt si alte probleme. Daca mai sunt si alte avarii acestea se dauga pe parcurs? 3. agentul nu a putut sa vina faca constatarea (fotografiile) in prezenta mea deoarece necesita deplasarea in afara localitatii si avea mult de lucru. Mi-a dat un "Documen de introducere in reparatie" cu cateva avarii scrise +alte avarii. am insistat sa-l duc eu cu masina, insa m-a refuzat si a zis ca se ocupa el de tot. Unde ar fi mai bine sa intreb despre rezultatul constatarii la renault sau la asigurator? Sunt obligati sa-mi aduca si mie la cunostiinta constatarea pe care a facut-o el? 4. si o problema legata de rovigneta: este lipita de parbriz, parbirz care se va schimba.Va trebui sa-mi iau alta. Poate intrebarile sunt stupide, dar daca aveti cat de cat un comentariu-sfat va rog sa-l lasati si o sa-l citesc la noapte. De 18 ani nu am avut decat un singur accident usor (un taximetrist m-a lovit din spate) iar spaima care am tras-o acuma m-a facut sa nu mai gandesc prea bine. Inchid ochii si vad pomul de care m-am proptit si aud geamurile spargandu-se si nu inteleg care a fost cauza. Multumesc. |
--------------------
Renault
Clio III 1.2 16V
2006 Dynamic nume de alint 'Teo'
http://www.cmuntean.ro/site |
|
![]() ![]() ![]() |
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
Astea sunt service-urile reprezentantelor din Romania. Eu cand vad majoritatea clientilor cum se reped sa faca reparatiile la ei ma apuca spumele. Unora le pot explica cum sta treaba cu reprezentantele pentru ca ii vad destupati la minte si pot intelege. Dar sunt multi care privesc reprezentantele ca pe niste divinitati in domeniu si daca incerci sa le recomanzi alt service te iau peste picior !
|
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:24 |