Jurnal de bord, o poveste cu SupeRNova
Jurnal de bord, o poveste cu SupeRNova
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Desi suntem pe un forum Dacia, exista putine jurnale de bord ale daciilor.
Daciot cu ceva traditie si experienta dupa 2 dacii berline, am ales o Supernova second hand. Masina imi place de pe vremea cand eram student si aveam o berlina cu perfuzie monopunct. Cand un cunoscut de-al meu si-a scos SN la vanzare, fabricata in 2002, rulata 41.000 km, tinuta la garaj, nu m-am gandit prea mult si am luat-o. De atunci au trecut 2 anisori si ceva, iar pe bord au curs peste 60.000 km in plus. Acum a sarit de 102.000 km. Incidente majore nu au fost, mai putin cel survenit la 99.900 km, cand m-am trezit cu garnitura de chiulasa arsa de la supapa vasului de expansiune blocata pe deschis. In rest, apa, paie si bataie. Intretinere mai ceva ca-n carte, nu mi-am batut nici o data joc de mecanica desi conduc in general rapid si sportiv. Pana una alta las fotografiile sa vorbeasca. img0217forum1280.th.jpgdsc00082txe.th.jpgimg1930st.th.jpgsn2dc.th.jpg This post has been edited by dr_mKe: 9 Jun 2009, 23:27 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() |
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
am avut o clima din primul lot era fabrica in 2000 noiembrie sau decembrie , oricum cand a aparut era the best. multi km fara probleme eu si acum iubesc masinile astea nu stiu de ce dar au ceva aparte fata de solenza si logan plus ambreiajul ala care nu se compara.
This post has been edited by bogdan_90: 9 Jun 2009, 23:11 |
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th June 2025 - 18:57 |