Albinuta mea
Albinuta mea
BC-92-EDI |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 29 November 08 From: Comanesti,jud. Bacau ![]() |
Buna ziua!
Din iunie 2007 sunt fericitul posesor al unui fiat albea ![]() Este varianta de echipare confort:geamuri electrice fata,computer bord,servo-directie,volan reglabil pe inaltime plus multe altele....De cand o am i-am adus urmatoarele imbunatatiri:radio cd sony xplod (2 boxe fata originale+2 spate sony xplod),aparatori noroi,detector radar cobra,huse,tavita porbagaj,presuri,protectie aripi + usi (aripi le-am pus deoarece am avut un mic incident din cauza unui sofer expert care nu stia prea bine cum sa iese din parcare si mi-a zgariat-o,iar usi deoarece nu am bandouri)si cam atat!pe viitor cauciucuri iarna (cat mai curand sper),boxe noi pe fata,paravanturi,folie pe geamuri si multe altele. Insa la 2 luni dupa ce am luat-o am avut un mic accident....dar sa rezolvat pe casco! Pana acum are 15808km intr-un an si jumate.... ![]() Astept parerile voastre ..... This post has been edited by BC-92-EDI: 29 Nov 2008, 20:33 Attached thumbnail(s) IMG_0327.JPG ( Size: 35.45k ) Number of downloads: 1649 IMG_0345.JPG ( Size: 21.99k ) Number of downloads: 1702 IMG_0360.JPG ( Size: 40.76k ) Number of downloads: 1716 IMG_0373.JPG ( Size: 27.68k ) Number of downloads: 1758 IMG_0382.JPG ( Size: 42.15k ) Number of downloads: 1705 |
--------------------
Fiat
Albea
2007 confort
- BC-92-EDI
|
|
![]() ![]() |
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Felicitari pentru masina . Sa o stapinesti sanatos si multi km. fara prob. Te rog daca se poate si ai timp sa mai povestesti despre masinuta (cum merge, despre confort,fiabilitate, preturi consumabile ,etc...) si daca poti sa faci poze din interior( butonase, bord ) Si eu sunt interesat de o albea si a-s vrea niste impresi
Multumesc mult si Bafata. |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 07:16 |