Cum sa-ti faci lumina in torpedou clio 2, si pentru clio 3 - vezi pag. 3
Cum sa-ti faci lumina in torpedou clio 2, si pentru clio 3 - vezi pag. 3
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Dupa o scurta perioada in care symbolul 4 a avut lumina in torpedou, (la momentul actual doar echiparea dinamique mai are asa ceva) s-a revenit la binecunoscutele gauri din tavanul torpedoului...
![]() [attachmentid=1627410192] Partea oarecum buna e ca pe instalatia electrica s-au pastrat mufele necesare cuplarii lampei si conectorului de stingere. Avem nevoie de o lampa (cod: 8200418356) si un conector (cod: 7700816818). Si mai trebuie ca prin decupajul lampei sa incercam sa gasim cele 2 fire care sunt plasate undeva de jur imprejurul unui manunchi de cabluri ce trece pe deasupra torpedoului. [attachmentid=1627410193][attachmentid=1627410194] Cele doua mufe mici pentru conector se trec prin gaura acestuia si apoi se clipseaza, asigurand stingerea luminii in torpedou cand usita de inchide. [attachmentid=1627410195] O imbunatatire,...un moft, cu un cost nu foarte mare si fara a afecta in vreun fel instalatia electrica a masinii. This post has been edited by hellcat: 26 Aug 2012, 16:12 |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Solidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
Am gasit undeva la un magazin de piese auto lampa la pret de 15 Ron si contactorul la pret de 24 Ron. Vanzatorul zice ca sunt de origine Reno. Am "pipait" dupa fire prin gaura lampii si le-am tras afara si arata ca in poza din primul post, dar ce mi se pare mie dificil e sa trec mufele de la conector prin gaura aia. Mi se pare prea mica totusi. E o tehnica speciala? Si inca o intrebare: e posibil sa deranjezi ceva in bord cand tragi de fierele alea? La mine s-au lasat destul de greu convinse sa iasa afara, si s-a auzit ca si cum s-a dezlipit ceva, probabil o banda cu care erau lipite ceva. E posibil sa deranjezi vre-un fir de la airbag ceva?
|
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
- AG-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 21:56 |