The final countdown, The realy, realy bad one...
![]() ![]() ![]() |
The final countdown, The realy, realy bad one...
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() Desi nu-i de ras...cred ca mi-am stricat difuzoarele... ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
make him stop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Penaaaali ...
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
invidioșilor....
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
E clasic acest clip. Imi e mila de tobosar care desi e si el varza, mai are cat de cat treaba cu muzica.
Dar chitaristul, claparul si vocalistul ar trebui sa se sinucida. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
In contrast cu cei de la inceputul topicului, iata si un adevarat (...):
|
--------------------
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mama cat de genial e tipul. Din pacate nici el n-ar putea salva trupa din primul clip.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
MuciX |
![]()
|
Cateodata imi e greu sa realizez cate talente zac nedescoperite pe iutiub, si la tele sau pe scena apar numai toampe cu silicoane facute pe banii altora.
Pt cei care vor sa vada o poveste de succes a unui (fost) anonim, recomand un search pe iutiub dupa "Paul Potts". This post has been edited by MuciX: 26 Jan 2008, 17:04 |
--------------------
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai vorbesti de anonimi si spui de Paul Potts ? Pai a castigat concursul "Britain's Got Talent", a cantat in fata reginei si e cunoscut rau de tot acum.
Sunt talente pe youtube care numai asta au ramas, talente... Oameni de s-au inregistrat la ei acasa si doar atat. Iar pe scena apar toampe pentru ca asta se vinde. Nu e vina nimanui, decat a noastra ca asta ascultam si asta ne place. Ca si manelele, toti se plang de invazia lor, dar daca n-ar fi manele la fiecare petrecere, n-ar fi nici atatia manelisti... Ma roooog... ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
aia din primu clup daca ar fi cantat melodia la flasneta ar fi sunat mai bine
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:30 |