bandouri laterale
![]() ![]() ![]() |
bandouri laterale
scorpionul |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 13 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2004/5 USI
- B 05 ZEU
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Poate tabla portierelor sa fie putintel infundata. Uita-te din unghi la reflexie cand e curata. Eu asa inclin sa cred...desi e pe ambele parti...ma rog, verifica totusi ca sa excluzi.
This post has been edited by dan73205: 25 Jan 2008, 21:07 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
scorpionul |
![]()
|
Exclus ca tabla sa fie infundata. Ma gindeam ca cineva din cai care au Laguna sa fi lipit cu ceva aceste bandouri si poate imi da o solutie. Mersi in orice caz pentru raspuns.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2004/5 USI
- B 05 ZEU
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
Bandourile nu sunt lipite sunt "clipsate" ...probabil s-au uzat clipsurile alea..de la demontat/montat ...si eu le-am dat jos o singura data sa le vopsesc si unul deja se misca ...
|
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
scorpionul |
![]()
|
Merci. Inseamna ca trebuie sa merg la Renault si sa cumpar niste clipsuri. Am sa vad ce rezol. SALUT.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2004/5 USI
- B 05 ZEU
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu ai ce clipsuri să cumperi... Poate alte bandouri...
Sistemul lor de prindere e format din niște "gheare", care culisează spre partea din față a mașinii, apoi se fixează prin becul de la semnalizare. În timp acele gheare se pare că se lărgesc, probabil de la vibrații... Ca soluție, probabil merge lipirea... dar cu ce nu știu... ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 26 Jan 2008, 19:33 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu am pus un punct de super-glue.
![]() Nu ai de ce sa le mai dai jos de acolo. Zornaia chiar ala de la usa soferului. Nu aveam cu ce sa-l mai fixez perfect. Pui pe dedesubt, chiar daca il mai dai jos vreodata, sa nu se vada. |
--------------------
-
-
-
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Se pot lipi cu banda dublu adeziva(tip 3M sau chiar 3M).
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
cum naiba ? ca alea sunt goale pe dedesubt
Oricum aia tine pana la prima spalatorie. Pe usa ramane lipita, dar se dezlipeste de pe plasticul ala. This post has been edited by andu911: 26 Jan 2008, 20:20 |
--------------------
-
-
-
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau, asa se procedeaza si pe la service-uri dupa vopsitorie portiere(cand nu se poate altfel).
In plus, am comandat niste bandouri de Ford Fiesta(2 usi) pentru Fordul meu(Ka)-Ford Ka nu e prevazut cu bandouri, dar nici nu e proiectat pentru colegi de trafic si de parcare neglijenti sau nesimtiti-, deci ce vreau sa spun e ca aceste bandouri comandate(noi), aveau banda dublu adeziva 3M si de 6 luni de cand le-am montat-si spalat masina saptamanal-nu s-a intamplat nimic si nici nu avea cum sa se intample, sunt foarte puternic adezive, odata lipite, acolo raman. Dar si la Dacie se folosea acelasi principiu de montaj, numai ca nu prea era de calitate banda si se mai umflau bandourile, in timp... This post has been edited by traffictours: 26 Jan 2008, 20:35 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
Te mai intreb o data, unde lipesti banda pe bandou, fiindca ala e gol pe interior.
Si in afara de asta, e rotunjit, ceea ce va face ca sa nu stea perfect lipit de portiera. |
--------------------
-
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Andu are dreptate. Bandoul e "gol" la interior, are doar niște benzi de plastic pentru rigidizare. Nu atinge tabla decât pe contur și în zona unde sunt acele gheare, suprafață zic eu insuficientă pentru acele benzi adezive.
|
--------------------
-
-
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
QUOTE(Bas|cX @ 26 Jan 2008, 12:29) Bandourile nu sunt lipite sunt "clipsate" ...probabil s-au uzat clipsurile alea..de la demontat/montat ...si eu le-am dat jos o singura data sa le vopsesc si unul deja se misca ... poti sa ne arati si noua niste poze cu masina dupa ce ai vopsit bandourile? te deranjez deoarece am o mare dilema as dori sa le vopsesc dar am vazut o laguna prin bucuresti cu bandourile vopsite si arata oribil, culoarea era aceeasi cu a masinii dar per total schimbarea a afectat look-ul masiniii in rau pe de alta parte am vazut poze cu lagune tunate unde badourile vopsite in culoare masinii faceau toti banii. in alta ordine de idei am vb la vopsitor si am aflat ca pot sa le vopsesc in culoarea masinii dar sa le matuiesc pt un look si mai "special" pareri? poze? ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
scorpionul |
![]()
|
Si eu ii dau dreptate lui Andu. Cred ca un punct doua de adeziv este solutia cea mai buna. Sa incerc cu MOMENT? Pare mai de calitate decit superglue.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2004/5 USI
- B 05 ZEU
|
|
traffictours |
![]()
|
Daca bandoul e gol pe interior si nu are suficienta margine care sa adere pe banda, atunci nu merge...ma gandesc ca bandourile aftermarket cum am cumparat eu sunt concepute(pline) astfel incat sa se poata lipi cu banda...M-am gandit ca pe langa clipsuri se poate introduce banda dublu adeziva care sa fixeze bandoul si sa anuleze jocul din clips...Daca nu se pot "incarca" cumva acele clipsuri(gheare) ca sa nu mai aiba joc, ramane varianta bandourilor noi...Super glue nu prea tine la apa, ataca vopseaua si te trezesti ca se si dezlipeste si ramai si cu vopseaua afectata...Se poate studia problema Poxipol-ului transparent(trebuie facuta o proba undeva in portbagaj sa vezi cum se comporta vopseaua)...
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
johannbis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 31 January 08 From: Bistrita ![]() |
Si eu am aceiasi problema, dar inca nu ma deranjeaza asa tare... Eu apas de bandou in zona in care e despris si il imping din capat (marginea dintre portiera fata si spate) usor spre inainte. Tine 2-3 zile apoi iar iese din locasul lui si operatiunea se repeta.
Si eu sunt de parere ca 2-3 puncte de lipici puternic (fie el picatura, superglue, poxipol etc) puse undeva in zona inferioara ar rezolva problema. Numai sa nu se arda becul de semnalizare de acolo ca va trebui dezlipit din nou. Tot ceea ce iti doresc e ca asta sa fie cea mai mare din problemele masinii. Respecte! This post has been edited by johannbis: 31 Jan 2008, 19:12 Attached thumbnail(s) repair.JPG ( Size: 12.69k ) Number of downloads: 758 |
--------------------
Honda
Civic 5D Sport
2007
- JHN Ex: Renault Laguna Estate
Relax, take it easy... |
|
sokar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 May 07 ![]() |
Cel mai bine ar fi sa dai bandoul jos sa vezi de ce s-a "dezlipit", dupa cum se vede in poza atentie la semnalizatorul lateral, se extrage usor (semnalizatorul) cu o surublenita lata si se scoate, trage usor de bandou dinspre stanga spre dreapta, dupa aceea iese din golurile care ii slujesc de prindere. Eu l-am desfacut ca statea aiurea semnalizatorul si l-am refixat si n-am treaba cu el, de 6 luni sta foarte bine. N-are motiv sa cada sau sa se desprinda decat daca nu e prins bine.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004/1.9dci
- dj-01-wan
|
|
ecstasy_4u06 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
ai bagato la spalatorie? posibil de la jetu tare`.. baga poxipol tre sa tina
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
scorpionul |
![]()
|
Daca va uitati la poza pusa de johannbis , la mine s-a desfacut in dreotul unde incepe usa spate (cam pe unde este notata cifra 2). Nici pe mine nu ma deranjeaza super tare, cum spunea un coleg de forum, dar se vede urit. Am sa bag niste poxipol poate am noroc si tine.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2004/5 USI
- B 05 ZEU
|
|
sokar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 May 07 ![]() |
Sa nu va apucati sa va lipiti bandourile !, daca vreti sa schimbati becul de semnalizare, etc se ia cu tot cu lac. Mai bine mergeti sa ii intrebati pe aia de la Renault, nu va ia bani pt o intrebare.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004/1.9dci
- dj-01-wan
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
eu stiam ca becul de semnalizare se schimba prin scoaterea semnalizatorului cu totul din usa, demontarea/montarea becului si reintroducerea semnalizatorului in locasul destinat.
lipirea bandoului nu ar trebui sa influenteze operatiunea mai sus mentionata |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Rosniper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 6 August 07 ![]() |
La mine in afara de zgomotul bandourilor a mai aparut un zgomot la inchiderea usilor din fata si anume - oglinzile,ce sa le fac ca sa nu mai "zrangane"???
|
--------------------
Renault
Laguna
2002 Renault Laguna 1.9 DCI Dynamique 2002
|
|
TreXeL |
![]()
|
![]() Am laguna meaaaa, sunt meserias Group: Members Posts: 128 Joined: 20 June 07 ![]() |
da bandourile astea.... daca tot se prind in clipsuri care intra in usa... nu este vreo posibilitate de fixat prin interiorul usii?ar fi mai simplu si s-ar putea prinde mai bine... intreb si io, n-am fost atent cand am desfacut usa daca este acces la ele prin interior. o sa ma uit cu proxima ocazie
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / Initiale /300CP :D as vrea io
- SM-05-MIX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da, capetele "ghearelor" se vâd la interiorul portierei. Și cred că tot un superglue le-ar fixa.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
TreXeL |
![]()
|
![]() Am laguna meaaaa, sunt meserias Group: Members Posts: 128 Joined: 20 June 07 ![]() |
ei pai in cazul asta s-ar putea rezolva frumos cu putina ingeniozitate, 2 saibe un surub si o piulita...tine mai bine ca orice lipici si se poate demonta.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- SM-05-MIX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Sigur nu vorbim de același lucru...
Unde să pui șaibe și șuruburi? Dai găuri în ușă? Și la exterior cum maschezi capul șurubului? În tabla portierei sunt decupate niște mici fante, prin care intră acele gheruțe ale bandoului, în formă de "L", care prin culisare spre înainte apropie și fixează bandoul de ușă. Apoi se indroduce blocul de semnalizare, pentru ca bandoul să nu se deplaseze spre înapoi. Nu ai unde pune șuruburi acolo... |
--------------------
-
-
|
|
cibernuts |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 5 January 06 From: Alexandria ![]() |
Eu cred ca cel mai bine s-ar lipi cu niste silicon transparent ,de jur imprejurul badourilor ,intins bine.Asa in caz de nevoie ala se poate scoate fara sa afecteze vopseaua sau mai stiu eu ce pe acolo.Am un prieten care a facut chestia asta acum vreo 2 ani si pana cum nu s-a plans ca s-ar fi desprins sau vreo alta chestie.
Salutari! |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2002 Renault Laguna Authentique 1.9 DCI 107CP 2002
Renault Megane 1.5 DCI 82 CP 2004 |
|
TreXeL |
![]()
|
uite cam la asa ceva m-am gandit io
normal ca fara sa dai alte gauri in usa iar surubul de fixare sa fie scurt sa nu afecteze miscarea geamului. in cazul in care bandoul nu este in forma de C, oricum am inteles ca este gaurit pe interior dar are doua muchii laterale...solutia mea ar merge totusi printr-o fixare fortata prin impungere a saibei interioare careia i se fac 2 zimti ascutiti la capete astfel ca prin rotire acestia impung plasticul bandoului. pe partea interioara peste fanta se mai aplica o saiba peste care se strange surubul. ![]() ![]() Attached thumbnail(s) bandou.jpg ( Size: 79.48k ) Number of downloads: 758 |
--------------------
Renault
Laguna II
- SM-05-MIX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Bun desenul.
![]() Tot la un adeziv m-aș gândi... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
pt antifizic .. o promisiune mai veche ..
Attached thumbnail(s) 19042008327.jpg ( Size: 388.68k ) Number of downloads: 699 19042008328.jpg ( Size: 361.46k ) Number of downloads: 680 19042008329.jpg ( Size: 258.13k ) Number of downloads: 667 |
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:30 |