Spalatorie auto, ma bate gandul
![]() ![]() ![]() |
Spalatorie auto, ma bate gandul
Mrija |
![]()
|
||
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
1. Nu sta prea mult pe ganduri, pana la vara va fi cerere mare cu zapezile si ploile astea !
2. Fa-o de la inceput serios, cu scule si tehnologii profesionale. Clientela se castiga cu oarecare efort dar in general ramane fidela calitatii. Succes ! PS La trecerea prin Baia Mare astept un discount ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Te astept cu drag. Ideea ca acum caut locul, sculele le-am cumparat deja, cel mai mult imi place un damf ( asa ii spun eu ) dual, la care poti lega 2 pistoale de apa + un pistol la vasul special ( spuma activa )
Oricum, membrii forumului vor avea discount ( interiorul gratis ) pe langa alte surprize. Sper sa gasesc locul cat de repede. Mai multe detalii pe parcurs. Doamne ajuta. |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
No, no nu ase' iute cu datu' pa' gratis !
Lasa, dupa ce prinzi cheag ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Mrija |
![]()
|
=)))))) ma gandeam si eu asa. Obligatoriu este stickerul reno
![]() Sincer vreau mult. |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Curent trifazic, canal de scurgere si de colectare a deseurilor, autorizatii de constructie, de mediu, sanitare.. sa continui?
fara 100.000 Euro+ teren nu o sa o ridici ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Mrija |
![]()
|
Autorizatie de constr nu-mi tre ca nu ridic cladirea, aut sanitara
![]() Ceva imi scapa? ![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
adi_ar |
![]()
|
@semit: Da' ce, deschide niscai bistro pe Victoriei sau Champs Elysees ?!?
![]() Las' ca-i ajung 10.000 cu varf si indesat, poate-i si prea mult daca are spatiul si utilitatile ! Iti scapa aceea ca autorizatiile alea nu se iau "dupa logica personala" ci dupa niste norme. La ce s-a scris mai adaug PSI, protectia muncii, amenajarile pentru obtinerea avizelor respective ... sunt multe! Cat timp nu ai venituri te cam lasa in pace dar dupa ce incepi sa ai spalatoria plina ... sa vezi cum vin ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
si pe mine ma bate de mai multa vreme sa deschid una in Buc.am tot ce-mi trebuie,mai putin ce e mai important,adica spatiul...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Aaa...pai imi fac si eu, ca vad ca se poarta
![]() Dar serios vb, credeti ca 90mp ajung pentru asa ceva? De asemenea, exista vreo norma care zice ca nu ai voie sa ai spalatoria lipita de o casa de locuinta? This post has been edited by roty: 29 Jan 2008, 19:17 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
Cristi39 |
![]()
|
eu zic ca ajung pt una micuta.la a doua intrebare,nu cred sa fie o problema.sunt atatea in cazul asta
This post has been edited by Crisxx: 30 Jan 2008, 16:48 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Mrija
Si eu iti recomand de la inceput sa folosesti produse de calitate, aici ma refer la prosoape cu microfibre pentru uscare deoarece acolo apar cele mai multe zgarieturi si daca vrei sa iti deschizi si o parte de polishare si diverse operatiuni de detailing ia-ti produse de calitate si niste ''priceputi'' care sa se ocupe de partea asta. |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Trebuie sa ai mare grija la ce angajati vei avea! Ca s-ar putea sa se "consume" la spuma activa de zici ca spala vapoare ... si cand colo sa o vanda la litru'.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 29 Jan 2008, 21:50 |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
In tarile cu apa calda spalatoriile auto sunt in proportie de 98% self service!Eu as vrea sa gasesc o spalatorie unde sa-mi pot spala masina eu singur.Cei care spala masinile sunt muncitori necalificati care nu au nici cele mai elementare cunostinte despre masini.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Cristi39 |
![]()
|
asa este in Turcia.majoritatea benzinariilor au cate o spalatorie free,la care te duci frumusel si-ti speli singurel masinuta...cu sampon,cu tot tacamul...Turcia.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Este si la noi, la oemveu' de la eroii revolutiei (city mall). Dar sampon nu cred ca pun si drept urmare senzatia mea este ca da numai cu apa calda...
A, costa 4 lei si ai doo minute de apa calda sub presiune (mare). |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
vezi ca exista norme privind dimensiunea locurilor din rampa de spalatorie- cat desp[re vecinatatea cu una sau mai multe case- vezi daca in planul urbanistic zonal - pt zona ta sunt prevazute zone de servicii- daca da poti face linistit spalatorie- aveti grija ca pt autorizarea unei spalatorii trebuie s afaci dovada ca ai unde sa parchezi autovehiculele care asteapta - oricum bafta multa si sper sa scapi usor de birocratia avizelor de la mediu
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
romeod |
![]()
|
![]() Romeo Group: Members Posts: 115 Joined: 5 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe langa faptul ca iti trebuie locuri de parcare echivalente cu numarul boxelor de spalare, de anul acesta va trebui sa posezi si statie de tratare a apelor reziduale pe care nu vei mai avea voie sa le deversezi direct in canalizarea orasului.
|
--------------------
Renault
Clio
- B 94 RVR
2003 Am bani de dat, am datorii la stat.........................
|
|
cuculean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 June 07 From: Deva ![]() |
Nu poti sa lucrezi cu produse bio-degradabile???
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
romeod |
![]()
|
![]() Romeo Group: Members Posts: 115 Joined: 5 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Indiferent de detergentii si solutiile de curatare folosite tot vei fi obligat sa ai statie de epurare. Si asta nu din cauza detergentilor, ci din cauza reziduurilor care sunt prezente la o masina ce vine la spalat(uleiuri, antigel, etc)
|
--------------------
Renault
Clio
- B 94 RVR
2003 Am bani de dat, am datorii la stat.........................
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
faceti-va spalatorii cat mai multe ... ca m-am saturat de asteptat ore in sir la cozi..
masini in leasing, rate sau aduse de afara si-a cumparat tot romanul, dar spalatorii sunt f putine pt ele... iar mizerie pe strazi nu mai zic!! |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
oto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 December 07 ![]() |
daca zici ca ai bani + terenul......ce mai stai ? dai drumul !
la noi ori ce gen de afacere faci....te lovesti de birocrati....asta este, inarmeazate cu multa rabdare , important este sa vrei . eu am un alt soi de afacere.... intradevar astia de la apa si canal sant fantastici de enervanti ( tot felul de probe aberante....dejecti ... asta pt. o cafenea ![]() greul vine dupa ce dai drumul afaceri.... depinzi de oameni (angajati) ... greu gasesti pe cineva serios . ori cum bafta ! |
--------------------
renault
megane sedan
2007,1,5 dCi 105CP , Euro 4,privilege
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Ca idee ar trebui facuta o sectie de spalare exterioara rapida,fara multe mofturi, care sa rezolve "problema" in max. 10 min. cu 7-8 lei.
Asa te tin astia o ora ca sa justifice cat iti iau, cca 25 lei. M-am bagat eu in alt busines, ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 17:02 |