Suruburi scut
![]() ![]() ![]() |
Suruburi scut
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Nu suda nimic! Eu,la Laguna 1 am patit la fel,dar in caroserie erau piulite rapide de 6(de alea incastrate in plastic). Am cumparat de la piese auto Dacia. De altfel le-am inlocuit si pe cele de la plasticele aparatori de sub aripi.Cauta,testeaza!
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pai astea sunt de metal, din cate am vazut eu.
|
--------------------
-
-
-
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
Si eu am patit.......bun....
Se pune un surub de sus in jos apoi se pune o piulita ,se strange tare apoi se pune scutul si se mai pune o piulita vezi surubul sa fie cat trebuie adica sa nu fie prea lung ca se vede urat si rugineste si se desface greu ,cind mai umbli acolo Pentru cele din fata (de la scut),cele doua se pot pune piulite si se poate tine contra prin dreptul ornamentelor de linga traversele de aluminiu adica aceste ornamente se pot indeparta un pic,cat sa bagi mana cu cheia necesara(se scoate un dop.....de la acel ornament, preferabil cel care este spre habitaclu si se trage usor de el din partea de sus unde este prins de ceva ca o tija verticala,se trage usor ,din partea de sus ...nu are ce sa se strice,sparga,crapa Bafta si Doamne Ajuta!!! |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
andu911 |
![]()
|
ideea e ca mai intai trebuie sa scot suruburile alea taiate si ramase acolo
|
--------------------
-
-
-
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
piulita iese cu totul cu surubul taiat de tine ...pai ziceai ca se invarte in gol ..deci iese in sus ,nu in jos cai daca ai taiat cu fllexul automat trebuie sa sa le impingi in sus,ca in jos nu are cum sa iasa ca este piulita,care nu-i da voie,...da scutul jos si o sa vezi ce trebuie facut
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 09:49 |