permis auto neschimbat de pe vremea comunismului
![]() ![]() ![]() |
permis auto neschimbat de pe vremea comunismului
anaelena |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005
|
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Eliberarea unui nou permis de conducere se efectueaza, in conditiile legii, in baza urmatoarelor documente:
- actul de identitate ( carte de identitate, buletin de identitate sau carte de identitate provizorie in original si copie ); - fisa detinatorului permisului de conducere, completata prin dactilografiere; - permisul de conducere a carui preschimbare se solicita in original, daca acesta exista; - dovada achitarii taxelor, prevazute de lege, aferente preschimbarii permisului de conducere; - fisa medicala tip din care sa rezulte ca este apt pentru a conduce autovehicule sau tramvaie, daca solicitarea preschimbarii s-a facut dupa expirarea valabilitatii administrative a permisului de conducere; - in cazul schimbarii numelui documentul care atesta acest lucru in original si copie - in cazul pierderii. furtului sau distruglrea, titularul permisului de conducere trebuie sa declare in cel mult 48 de ore de la constatare, autoritatii emitente si sa solicite eliberarea unui nou permis de conducere; Sursa |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
anaelena |
![]()
|
multumesc pt raspuns. sper din tot sufletul sa nu fie nevoita sa dea iar examen. dc mai stie cineva ceva legat de lucrul acesta....
oricum o sa merg la udriste sa intreb exact...ca sa nu ma trezesc cu cine stie ce supriza. |
--------------------
dacia
solenza
2005
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Dupa atata vreme de stat degeaba eu faceam si scoala si dadeam si examen in locul mamei tale, iar tu o vei convinge sa faca la fel daca iti place sa o ai prin preajma...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Indiferent ca nu mai trebuie sa dea examen, nefiind precizat nici un termen de preschimbare sau anulare in cazul nepreschimbarii, cred ca ar trebui sa gaseasca un instructor/scoala de soferi si sa plateasca 20-30 ore de conducere.
Dupa reimprospatarea memoriei in privinta regulilor si efectuarea orelor, are timp pentru a lua decizia daca mai doreste sau nu sa conduca. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
nu are rost sa mergi la udriste decat cand ai toate actele cerute pentru preschimbarea unui permis a varui valabilitate a expirat, chiar daca acesta a fost emis acum 5-10 ani sau acum 30 de ani...
amenda stai linistita ca nu ia decat daca conduce cu acest permis si politia constata acest fapt.... cosider si eu ca nu aspectul actelor e important ci al cunostintelor teoretice (legislatia la zi!) dar mai ales a celor practice (putinta ei de a se adapta, de a avea indemanarea necesara in conditiile de azi: intensitatea traficului, comportamentul celor din trafic, marcajul si semnalizarile rutiere de azi, precum si toate "capcanele" care acum 20-30 ani nu existau)... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
anaelena |
![]()
|
in primul rand va multumesc pentru raspunsuri si pt sfaturi
tin sa precizez ca din punct de vedere al legislatiei....mama cunoaste mai bine decat mine regulile de circulatie (eu mi am luat carnetul acum 2 ani) si cu siguranta o sa si ia ceva ore bune de condus mai ales ca avem un amic care este instructor. speram sa nu fie nevoita sa dea examen din cauza "birocratiei" si a faptului ca tre sa astepti ff mult pana dai examen. eu am asteptat in jur de 2 luni si ceva. asta era signura chestie.. inca o data multumesc pt raspunsuri si pt sfaturi. |
--------------------
dacia
solenza
2005
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Azi am constatat ca in jud. Arges, la mine, iti trebuie fisa medicala daca au trecut 5 ani de la eliberarea permisului
![]() PRESCHIMBAREA PERMISULUI DE CONDUCERE Documente necesare: a) fisa detinator permis conducere; B,) cerere de preschimbare permis conducere; c) chitanta taxa permis la B.C.R. sau C.E.C 45 RON; d) xerox buletin de identitate, carte de identitate; e) permis de conducere in original (cand exista MONITORUL OFICIAL se prezinta NOTA de INREGISTRARE de la Bucuresti); f) fisa medicala valabila pentru cei care au depasit durata a 5 ani de la eliberarea permisului de conducere, precum si cei care sunt peste varsta de 45 ani si poseda permis de conducere profesionist; NOTA: Cei care au depasit varsta de 60 ani trebuie sa prezinte fisa medicala ori de cate ori este nevoie pentru preschimbarea permisului de conducere; SURSA : site-ul Prefecturii Arges. This post has been edited by BZN: 22 Mar 2008, 09:29 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Eu am schimbat permisul pentru ca mai avea putin si expira, si am avut nevoie si de fisa medicala.
|
--------------------
-
-
-
|
|
mar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 19 May 05 ![]() |
Eu am schimbat permisul in luna februarie (expira in martie) si nu am avut nevoie de fisa medicala.Operatiunea s-a efectuat la Pitesti.Parintii mei au schimbat permisul acum 2 saptamani si nu li sa cerut fisa medicala.Asa ca in Arges nu trebuie fisa medicala la preschimbarea permisului(daca cel vechi este in termenul de valabilitate)
|
--------------------
Skoda
Estela
- AG07WMW
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Cum asa? Poate nu ai 5 ani de la eliberarea lui...Cei drept, eu nu m-am interesat direct, m-am uitat pe site! Mai sa fie
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
mar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 19 May 05 ![]() |
Am 10 ani de la eliberarea permisului ,tatal meu are 35 de ani de la eliberare. Am impresia ca informatiile de pe site-ul lor nu sunt actualizate.
|
--------------------
Skoda
Estela
- AG07WMW
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Era o mica greseala la ei parca. Daca il schimbi inainte sa iti expire, nu ai nevoie de fisa, daca il schimbi cand expira, ai nevoie
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mi-am schimbat permisul saptamana trecuta (schimb de domiciliu) si n-a fost nevoie de nici o fisa. Anul asta (in noiembrie) imi expira permisul vechi (10 ani
![]() Tin pe aceasta cale sa-i multumesc aluia care a modificat treburile cu permisele pe la Udriste, ca ultima oara cand am calcat pe acolo (acu' 10 ani) m-am imbolnavit de nervi. Acum totul a decurs parfum. Am fost vis-a-vis de intrarea la politie, la cec unde am platit 50RON. Tot acolo mi-am facut si fisa aia tipizata si o copie dupa permis + buletin, apoi am intrat la udriste unde am dat actele si mi s-a facut poza (era o singura persoana in fata mea la coada) si a 2-a zi l-am ridicat pe cel nou in fix 2 minute. BRAVO ! Costurile totale: 50RON permis 7RON fisa tipizata 0.15 RON copia bi+permis 1.5 + 1.5 RON parcarea in cele 2 zile --------- 60.15RON TOTAL ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand am fost eu ultima oara, cei din sectorul 2 nu puteau plati la CEC-ul de acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
... pentru ca acolo e sectorul 3.
Si la mine a mers la fel de repede, fara fisa medicala si nu e nevoie de copie dupa permis, oricum ti-l opreste pe cel vechi cand depui actele: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=105...dpost&p=1303191 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pe usa cec-ului scria MARE ca pt PERMISE pot plati TOATE sectoarele.
Eu sunt din 6 si am platit bine-mersi acolo. Asta saptamana trecuta. Saptamana asta, nu stiu. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Anul trecut in toamna cand am schimbat permisul nu am mai facut fisa medicala. Oricum, marfa vremurile cu permisul de hartie ordinara. Pe ala mi l-au luat ca nu am dat prioritate unui militean ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
BZN |
![]()
|
Gata, m-am lamurit, Nu trebuie fisa medicala daca permisul este inca valabil nici in Arges... Totusi o problema ramane, chiar atat de greu este sa pui in concordanta cu realitatea informatiile dintrun site al unei asa institutii...
![]() ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:11 |