cum conectez o camera video cu caseta la PC, ptr transferul filmelor in calculator
![]() ![]() ![]() |
cum conectez o camera video cu caseta la PC, ptr transferul filmelor in calculator
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
ai tuner tv pe calculator ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
CGB |
![]()
|
neah.
am inteles ca ar trebui un cablu care are pe el o piesa . bagi cablu si gata. deci tuner tv n-am. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
asta daca acea camera are iesire de date ..sa se transfere in calculator la fel ca de pe un aparat foto digital, altfel inregistrarea in calculator se face cu un program ..exact cum faceam pe timpuri cu aparatele video ( unu reda-camera- unu inregistreaza -calculatorul-)... calitatea dupa inregistrare este oricum destul de proasta
This post has been edited by aditasse: 15 Jan 2008, 21:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Vezi poate are iesire mini-usb sau mini-dv
L.E....acum am observat modelul camerei video.din specificatiile de pe site-ul sony reiese ca nu are mini-usb sau mini-dv Manual in limba engleza gasesti pe site la ei This post has been edited by Racky: 15 Jan 2008, 21:35 |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
@aditasse: nu neaparat
oricum, ai nevoie fie de un tv tuner fie de o placa video cu intrare si soft de capturare. dupa asta oricum trebuie sa faci o compresie. fara astea nu rezolvi daca inregistrarea se face pe suport magnetic (banda). un transfer se putea face doar daca aveai camera cu inregistrare pe HDD-ul propriu This post has been edited by manucu01: 15 Jan 2008, 21:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
CGB |
![]()
|
pe langa iesiri si intrari video, audio...etc, cica are si i.LINK (DV) Output. asta sa fie iesire de date?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Aia-i. Iti trebuie un port firewire pe calculator si un cablu. Poti folosi Pinnacle sau chiar Windows movie maker.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Da...din cate am citit prin i.Link camera se conecteaza la PC prin intermediului unui port firewire ( nu stiu cat de folositor iti esteLINK acesta)
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
aditasse |
![]()
|
manucu 01. Asta incercam si eu sa ii spun ca fara tv tuner nu prea merge ( daca e inregistrarea pe banda) si cu tv tuner merge.. da-i si greu si rezultatul destul de prost... cel putin asa a fost la mine. si lasand la o parte toate astea... fisierul rezultat este enorm
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
CGB |
![]()
|
deci daca mi-as lua asa ceva as putea rezolva problema?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Intrutotul.
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
CGB |
![]()
|
io-mi iau, da' daca nu merge, te pun sa-mi dai banii inapoi.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Dar un port firewire nu se poate adauga la calculator?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Eventual o placa separata de firewire, e 30 de lei. apoi iti trebuie un cablu firewire, care e 10 lei si te-ai scos, asta in cazul in care iesirea aia DV e chiar DV
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(aditasse @ 15 Jan 2008, 21:44) manucu 01. Asta incercam si eu sa ii spun ca fara tv tuner nu prea merge ( daca e inregistrarea pe banda) si cu tv tuner merge.. da-i si greu si rezultatul destul de prost... cel putin asa a fost la mine. si lasand la o parte toate astea... fisierul rezultat este enorm Rezultatul prin TV tuner nu e chiar de lepadat, si daca ai unul cat de cat bun, fisierul rezultat este mpeg 2 la rezolutie DVD - numai bun de bagat intr-un program de authoring. |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
@cristib: Camera mea, Sony DCR-TRV19E cu caseta mini-DV are 2 mufe pentru PC: una e mini-USB, cealalta e mini-DV, adica un fel de mini Fire-wire IEE 1394, sunt pe lateral, acoperite de un capac. A ta ar trebui sa aiba cel putin mufa mini-USB si unul din cablurile alea e pentru ea. Daca nu ai cablul, pentru ambele mufe gasesti cabluri peste tot, cred ca si la hipermarket. Pentru conexiunea prin USB, iti trebuie un driver USB, pe care il gasesti pe CD-ul camerei, daca ai. Tot pe CD gasesti si un program de captura si editare video de la Sony, dar e slabut. Pentru 1394, eu am cumparat mai demult o placa (unii ii spun de captura video) Pinacle pe care am dat vre-o 100 de lei, dar acum gasesti mai ieftine, are pe CD si program de captura si editare video si viteza e de pana la 400Mb/s, mult mai rapida decat USB-ul si calitatea imaginii mai buna. Ambele programe iti si comprima fisierul la ce dimensiune vrei
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
cristib: aceeasi camera Sony o am si eu, am incercat cu cablul de usb si rezolutia e destul de proasta, problemele s-au rezolvat de cand mi-am luat o placa firewire. Rezolutie dvd, sunt foarte multumit. Cu placa am avut promotional un cd cu VideoStudio (ulead), soft cu care fac tot (captura/conversie/scriere dvd), dar merge si cu moviemaker sau alte softuri.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
CGB |
![]()
|
la camera n-am nici un cd. o fi fost odata, da' acu nu mai e
![]() daca-mi iau placa firewire si tot ce trebuie, care este rezultatul dupa ce fac operatia de transfer a filmului de pe caseta in calculator? de ex filmez 30 min pe caseta. ce marime o sa aiba fisierul dupa transfer in calculator? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
xcss |
![]()
|
Depinde de rezolutia de captura si de codecul de comprimare. In jur de 2 GB, la rezolutie de DVD, in format mpeg2.
|
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
Corect, insa pentru a putea randa un film de o ora iti trebuie cam 30G liberi pe hdd.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
xcss |
![]()
|
De asemenea corect
![]() LE: Acuma depinde de programul de authoring, ce-i drept... Si eu aveam HDD de 40 GB cand ma ocupam de asta, si nu aveam nevoie de atata spatiu pentru re-randare. Probabil se facea in timp real, nu stiu subtilitati din astea... Adobe Encore foloseam... This post has been edited by xcss: 16 Jan 2008, 10:19 |
--------------------
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
m-ati spart. nici sa ma caut in c*r nu gasesc 30 GB liberi pe HDD. si asta din simplul motov ca 40 GB are cu totu'
![]() si 30 min = 2GB....hm, ma las pagubas. merci tuturor pentru lamuriri. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Manuel |
![]()
|
Depinde foarte mult de capacitatile PC-ului. Pe un Athlon 64 3000+ cu 1G RAM stau cam 4-5 ore la o ora de film.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
CGB |
![]()
|
gata mai. m-ati descurajat destul. ajunge
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Auzi, da' n-ai tu pe acolo vreun amic cu (sau chiar prin casa) un DVD-recorder cu intrare DV-in?... ca stii ce fain si simplu si elegant iti face DVD din casetutele tale mini-DV?... Iti spun fiindca asa am procedat si io, dupa incercari complicate soldate cu rezultate mediocre cu un laptop cu Athlon 3000+, hdd de 60 si 512 de RAM... Te infigi cu cablul firewire in el, setezi calitatea si lungimea capitolelor, dai redare pe camera si Record la scula, si in timp real iti face dvd-ul. De regula sculele genereaza si niste meniuri (cam rudimentare ce-i dreot, dar utilizabile), iar daca mai au si HDD ai si optiuni de editare a materialului...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Programul placii firewire are doua optiuni: sa capturezi direct in formatul AVI si 30 de minute inseamna vre-o 7 Gb, sau sa-ti comprime direct si poti sa-l setezi sa-ti iasa fix un CD sau fix un DVD. Oricum, ca sa nu apelezi la vecini de fiecare data, ca operatia dureaza cel putin cat tine filmul, pentru captura si editare video iti trebuie un hard mai mare. La cat costa hard-urile acum merita.
LE: Eu nici nu mai folosesc programul ala, ci captez cu Windows Movie Maker cat iese (si asta iti poate comprima), ca am loc pe hdd si comprim cu DivX converter. Asa am cele mai mici pierderi la calitatea imaginii. This post has been edited by 19vik: 16 Jan 2008, 11:39 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
hmmm suna cam descurajator ce citesc pe aici...la mine in format dvd pentru a face captura de 1 ora imi trebuie cam 8-9 giga (la final raman cam 4 ocupati), folosesc firewire plus VideoStudio (ulead) care face compresie real-time inainte sa salveze....calitatea e dvd (pus pe la 9000kbs la video)...tot procesul dureaza cam 2 ore, calculator obisnuit nu foarte tare (sempron 2500+, 512 mb ram)
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@cristib ..Parerea mea e ca cel mai ieftin ar fi daca ai gasi la un prieten un tv tunner de imprumut sau o placa video cu vivo. Daca folosesti camera aia inca atunci ar merita sa iti cumperi un tv tunner ca nu e prea scump unul, merita mai ales daca are compresare hardware.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 16:31 |