Mp3 usb la bricheta...cum se numeste?
![]() ![]() ![]() |
Mp3 usb la bricheta...cum se numeste?
cannavaro |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 812 Joined: 15 July 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
- PH-89-XXX
TSP Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Modulator FM
e buna dar calitatea e cam slaba se gaseste si prin supermarketuri,e pana in 100 ron iti mai trebuie un stick usb |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
search the forum!!!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cannavaro |
![]()
|
nu stiu de ce apare topicul la stiri ... postasem la diverse, sau asa ar fi trebuit. Rog un moderator sa mute topicul.
|
--------------------
Dacia
1300
- PH-89-XXX
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Merita toti banii jucaria aia. Punctul slab nu este calitatea sunetului (are cateva frecvente pe care emite) ci faptul ca la semafor, daca cineva cauta nu stiu ce post de radio, aparatul lui prinde imediat ce emite modulatorul tau... si este foarte posibil sa te alegi cu vreo 2-3 injuraturi
![]() Am testat asta vara in parcare cu un vecin... si "bate" lejer vreo 10 metri... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vedeti ca in tari UE e considerat radio pirat si e ilegal...acum la noi nu stiu cum este......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
depinde de scula. unele-s bune altele mai putin bune. la unele se aude sooper, la altele se pierde semnalul din senin.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cannavaro |
![]()
|
Bun
![]() |
--------------------
Dacia
1300
- PH-89-XXX
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Scula mea e trekstor si aici sunt niste avantaje si dezavantaje.
Avantaje : muzica la radio pe care o vrei tu, bate lejer 11-13 m, radio si in munti ![]() Dezavantaje : calitate slaba, nivelul de emitere modulator-radio e prea puternic si distorsioneaza, prezenta unui stick usb :| |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
eu pot spune ca am luat unu, l-am folosit 2 zile, dupa care m-am apucat sa imi fac cd-uri .
![]() initial am vrut sa spun ca se numeste "teapa" dar poate am luat eu unu prost... This post has been edited by aditasse: 16 Jan 2008, 00:30 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
buba asta stiam si eu ca o au, adica calitatea sunetului nu este grozava. se aude ricum mai bine in zonele extra-urbane unde nu sunt atatea interferente, insa nici pe departe nu ai calitate de cd/mp3
LE la Cee'd am din dotare un port USB unde pot asculta pana la 4Gb de muzica ![]() This post has been edited by manucu01: 16 Jan 2008, 10:07 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
La megan cu radíocas am incercat si fm-transmitter si o a doua varianta, la care m-am si oprit: mp3 player cu caseta adaptoare - calitate net superioara zic eu, mai ales in orase unde "inghesuiala" pe fm e mare...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
tu ai radiocas pe masina, .... noi avem CD si nu am vazut pana acum un cd care sa imite acea caseta pe care o folosesti tu pentru a lega mp3-ul. Noi putem incerca sa adaptam o magazie de cd eventual. Ai apropo de modulator fm, in Militari nu am reusit sa il mai "prind" pe radio sub nici o forma.. o gramada de frecvente aiurea pe acolo... d`abia pe autostrada pe la km 20-30 a reinceput sa functioneze instalatia
![]() This post has been edited by aditasse: 16 Jan 2008, 21:05 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Exista o solutie... dar care impune sa te bagi in radio cd... sa lipesti niste fire pe acolo... plus un cd cu un singur track "silent"... dar intr-adevar e mai complicata si nu se prea justifica...
|
--------------------
Renault
Megane II
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
aditasse |
![]()
|
si "foarte estetica"
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
kitch
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Vio |
![]()
|
La radiocass solutia nu e deloc inestetica sau kitschoasa, fiindca am bagat mp3-ul si "bobina" de cablu in sertarul de sub cas, si tot ce se vede e un mic fir pe fatada casului, de la caseta pana la sertarul de sub... si i-am conectat un mp3 ieftinut Trekstor Beat Cebrax 1 GB care pana acum nu m-a dezamagit deloc, a mers si dupa o noapte la -13 grade... pentru mine, care nu mai vreau sa bag bani prea multi in masina asta, e solutia perfecta...
|
--------------------
Renault
Megane II
|
aditasse |
![]()
|
La radiocas nu... si eu am la masina de la firma caseta si mp3, ... ma ref la lipitu firelor ala... si restu povestii
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.022 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Catalin S. @ 15 Jan 2008, 16:23) Merita toti banii jucaria aia. Punctul slab nu este calitatea sunetului (are cateva frecvente pe care emite) ci faptul ca la semafor, daca cineva cauta nu stiu ce post de radio, aparatul lui prinde imediat ce emite modulatorul tau... si este foarte posibil sa te alegi cu vreo 2-3 injuraturi ![]() Am testat asta vara in parcare cu un vecin... si "bate" lejer vreo 10 metri... ![]() de suparat nu se supara pt ca nu aude. trebuie sa fie cu radio pe aceiasi fregventa. cine sta cu radio pe 81.83 ca nu este nici un post de radio? este oferta la carefur 89 ron cu stik 2G bonus |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 08:51 |