Zgomot in cutie!?
![]() ![]() ![]() |
Zgomot in cutie!?
Catau |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 6 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004 Confort Expression
- b-38-bld
|
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
zgomotele cred ca pot veni si de la ambreaj.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Unde anume este localizat acest zgomot?
|
--------------------
-
-
-
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Catau, baga mare ca masina n-are nimic. Zgomotul acela e normal. Am mai spus asta in paragraful 6 aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=743...89entry909189
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Catau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 6 October 07 ![]() |
Zogomotul cred ca vine ori de la ambreiaj , ori din cutie (nu prea ma pricep). De remarcat faptul ca pe gerurile astea am observat ca in primele 5 minute cam scartaie ambreiajul sau vreo curea cand schimb vitezele.
Zgomotul se aude destul de tare (nu e foarte deranjant dar nici de ignorat), si se aude exact ca la daciile alea vechi care aveau tachetii nereglati. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Confort Expression
- b-38-bld
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
am si eu un zgomot identic cu al tau.ai depistat ce e?de unde vine?mi-e sila sa ma duc la service.am vb cu cei de la Serus si pt chestia asta trebuie sa astept 1-2 saptamani!!! la programare...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
kicidan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 21 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Expresia "asa face toate" e valabila si la renault.
Zgomotul de care zici tu, este cel mai probabil de la kitul de ambreaj, care este Valeo, care din pacate asa face si la logan si la clio si de ce sa nu faca si pe megane ? ![]() |
--------------------
Renault
megane II break,1,5 DCi-82 CP, expression
2004
|
|
Cristi39 |
![]()
|
sa te auda dumnezeu,si sa fie numai asta!!!eu am si Logan si nu are zgomotul asta.treaba e ca nu face mereu,o apuca asa la 2-3 zile fie cu motorul cald fie rece!ma gandeam ca poate fi de la cablurile schimbatorului...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Cristi39 |
![]()
|
revin cu o informatie legata de zgomotul pe care l-am prezentat mai sus.Se pare ca provine de la rulmentul de presiune.
Intrebare:ce se poate intampla rau in cazul asta?Cineva spunea-care a ascultat acest zgomot- ca e posibil ca in timp,cateva sute de km.sa inceteze.Voi ce spune-ti ? E cazul sa-mi fac griji? P.S. nu vreau sa ma duc la service sa schimb rulmentul....am auzit destule cazuri in care multi oameni s-au plans ca l-au schimbat si de-atunci au si alte probleme mai mari.Daca poate cineva sa-mi raspunda .... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Cristi39 |
![]()
|
un coleg de serviciu se plangea de aceleasi simptome ca si la tine.din ce spunea el s-a constatat faptul ca zgomotul acela metalic provine intradevar din cutie dar nu de la rulment ci de la ceva angrenaje care,odata unse cu vaselina,nu se mai aud.asa cica i s-a rezolvat problema.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
in cutie e ulei, ce sa ungi cu vaselina ?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 19:46 |