Asa nu...., Ce sa gandit cand a facut asta
![]() ![]() ![]() |
Asa nu...., Ce sa gandit cand a facut asta
jiji2008jiji |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 January 08 ![]() |
|
--------------------
reno
logan
1999
- 534
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
uite cum manelistii care si-au luat astra sh si se plimba prin discoteci gen mihailesti sau frustrati care nu au avut bani de passat si au luat vectra isi dau in stamba si devin istorici ai opel-ului , care se stie e CEA MAI PROASTA masina nemteasca!
daca toti producatorii de automobile din lume cauta sa eficientizeze costurile de productie scazand calitatea materialelor folosite la tapiserii, fete de usi etc. uite ca cei de la opel folosesc mai nou mahonul ca standard si scaune cu piele ventilata; in doi ani sigur sunt peste lexus sau infiniti ![]() cine va avea rabdare sa citeasca toate posturile isi va da seama ca ceea ce se spunea despre nivelul intelectual si educational al unui posesor de renault ,in alt topic al reno.ro, este REAL poate acest jiji de pe forumul opel se mai documenteaza si va vedea ca c-classe se produce tot in turcia , nu doar utilitare si camioane sau autobuze; poate data viitoare cand ne intalnim la semafor ridici geamurile si i-l lasi pe guta sau salam mai incet ![]() This post has been edited by octav99: 10 Jan 2008, 20:50 |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
super tare...hai ca nu s-a lasat itzy, le-a tinut piept cu replicile !!!!!!!!
![]() ![]() totusi ma gandesc daca a fost serios cand a postat sau a facut-o la misto...nu reusesc sa deduc... ![]() This post has been edited by ghertzoi: 10 Jan 2008, 21:11 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
jiji2008jiji |
![]()
|
Chiar daca opel ar fi cea mai slaba masina germana tot este peste cele franceze. Si nu imi explic daca opel este cea mai slaba masina germana de ce este totusi cumparata, la pret fiind aproape identica cu vw la aceasi clasa. Despre scaderea materialelor din habitaclu la masinile noi poate se intampla doar la masinile frantuzesti. Cat despre manele in masini nu cred ca cineva poate bate loganu(made by reno)
Nu stiu despre nivelul de inteligenta a celor de pe clubopel dar remarcile lor mi s-au parut la subiect si nu vad de unde ai dedus tu ca opelul ar fi mai bun ca mercedesul P.S il este pronume si se scrie legat ![]() This post has been edited by jiji2008jiji: 10 Jan 2008, 21:18 |
--------------------
reno
logan
1999
- 534
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mi-a placut aia cu....are "rezervor stil F1( nu are buson)". super tare
![]() mai bine tacea dreq din gura |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
jiji, fii sincer... ce nickname ai pe forumul opel?
apropos de cratime, "s-a gandit" nu se scrie "sa gandit" asa cum ai scris tu in titlu... a, esti proprietar de Astra sau Vectra? iti multumesc daca o sa-mi raspunzi |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
19.000 EUR un Megane pe benzina? Hmm, ciudat.
Ideea de a deschide topicul ala pe forumul Opel? Hmm, extravaganta. ![]() Astra H vs. Megane: nimeni nu o sa recunoasca niciodata, insa masinile au plusuri si minusuri, care pentru unii conteaza si pentru altii nu. Clar e ca sunt in aceeasi categorie (compacta) si se bat pe aceeasi cota de piata. Restul sunt discutii interminabile... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
jiji2008jiji |
![]()
|
Proprietar de astra, cu acel ,,s-a'' ai drepate ,mea culpa dar am grabeam si oricum credeam ca nu o sa reziste mult topicul, am crezut ca o sa fie sters de vreun admin
![]() This post has been edited by jiji2008jiji: 10 Jan 2008, 21:45 |
--------------------
reno
logan
1999
- 534
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Vezi, asta-i diferenta intre forumuri...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
octav99 |
![]()
|
imi recunosc greseala( graba in a-ti acorda replica) dar nu cred ca vrei sa analizam morfo-sintactic postul meu si al colegului meu raportat la postarile voastre, care desi nu depasesc 1-2 fraze(majoritatea, nu toate) sunt pline de greseli gramaticale
nu doresc sa intru in polemica cu tine sau cu clubul opel ,avand prieteni cu astra si vectra destui si stiind cu ce se confrunta la modelele noi ale celor doua game m-am simtit indreptatit sa raspund destul de moderat atacurilor venite spre comunitatea renault si apropo daca la seria 7 care costa peste 100000 se cojesc manerele dupa deductia voastra e turceasca si de kko nu?????????? inainte de a posta prostii INFORMATIVA BAIETI! cat despre manele sa ne uitam pe strada la semafor cati posesori de renault asculta manele si cati de opel! ![]() nu contest ca sunt posesori de opel respectabili , am exemple, asa cum sunt si posesori de renault mai putin respectabili , dar totusi aveti decenta sa r5ecunoasteti plusurile si minusurile fiecaruia ![]() This post has been edited by octav99: 10 Jan 2008, 21:48 |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
M-am uitat si eu pe link... aia-s toti niste tarani dupa cum stiu sa raspunda...
Totusi un adevar trist: daca ar fi incercat cineva aici la noi asa o provocare, reactia ar fi fost mult mai palida... ba mai mult... s-ar fi gasit destui sa-i tina hangul... si asta ma intristeaza... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
in topicul ala de pe forumul opel is neste poze c-un megane visiniu, caruia i-a intrat portbagajul pana la locurile din fata, in urma unui impact. ce-o fi patit? se zice acolo ca s-a lovit de-o pluta cu 70 la ora. da-mi vine greu sa cred ca un pom si o viteza de 70km/h pot face asa ceva. mai ales c-o masina care are 5 stele.
iar "noua sigla renault" e super tare. oricat ne-am oftica noi, posesorii de renault: Attached thumbnail(s) aV4UQ8S9_4dd22b2cb4434408290cfd84678c180c.jpg ( Size: 20.56k ) Number of downloads: 78 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
intr-adevar, faza ca renault-ul face numai lanterne mi-a placut la maxim...si acum rad...
dar ma oftic ca lanterna mea are becuri normale, nu am avut bani de o lanterna cu xenoane si instalatie de spalare....iar de acum inainte promit ca voi asculta numai manele....he he he |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cu putin tact am oprit revarsarile de epitete si am incheiat o pace....durabila sper
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
adrian64 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 5 January 08 From: timisoara ![]() |
Problema cu Meganu' visiniu e ca s-a lovit cu spatele de pluta. Meganu' are 5 stele la impactul frontal si lateral, nu se testeaza impactul cu spatele. Parerea mea e ca orice masina se loveste cu spatele de ceva gen pluta se face varza.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.2 luxury
2007/2.0 dci 150cp
- TM 17 TMW
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa raspund la intrebarea topicului.
Eu cred ca a vrut sa vada reactiile membrilor clubului opel sau pur si simplu era un om mandru de masina lui si care a fost desfiintat de catre membrii acelei comunitati. Si pe forum-ul nostru la "Jurnal de bord" sunt membri care au alte marci de masini si nu cred ca vreunul din ei a primit replici similare cu cele intalnite acolo. Se vede clar ce fel de persoane intra pe clubopel. ![]() This post has been edited by bear_mc: 10 Jan 2008, 23:14 |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Lasa ca imi iau eu Lexus si ma duc si eu pe forumul Opel
![]() ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Mda ... reactii idioate pe ClubOpel, dar si ideea lu' itzy a fost cel putin nefericita. Mie cel putin asa mi se pare ... cumva ca o provocare
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dCi 105HP/2007
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:12 |