apa in hayon, megane hatchback
![]() ![]() ![]() |
apa in hayon, megane hatchback
ricacristea |
![]()
|
||
![]() Electromecanic Profesionist Group: Members Posts: 13 Joined: 20 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
2007/PA 1.5dCi 85CP
- BZ02AIO
|
|||
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Aceeasi problema o am si eu la Megane! Nu-mi dau seama de unde vine apa, daca reprezinta o defectiune...nu stiu cum s-ar putea remedia!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 Extreme 1.5dci 78kW "Don't steal! Goverment hates competition..."
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca nici nu e o problema! Doi posesori sa se planga de acelasi lucru si mai ales de faptul ca apare apa in portbagaj e putin probabil sa fie vreo belea!
O fi vreo modalitate de scurgere! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Apa nu apare deloc in portbagaj! Cade de pe hayon (exterior ) cand il deschizi.(cand ajunge la capatul cursei in sus).
Si la mine se intampla (si cand folosesc stergatorul spate ). |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
ricacristea |
![]()
|
![]() Electromecanic Profesionist Group: Members Posts: 13 Joined: 20 April 07 ![]() |
cred ca sta in zona incuietorii, care e mai joasa decat extremitatile cind e inchis hayonul, iar cind acesta se ridica, apa merge spre capete. eu as cauta totusi poate e un orificiu si pe mijloc, care e obturat
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
2007/PA 1.5dCi 85CP
- BZ02AIO
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Masina mea e aproape noua si am observat chestia asta inca de la prima ploaie cand inca nu iesise din rodaj... deci nu cred sa fie vorba de un orificiu de scurgere infundat!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
|
|
ricacristea |
![]()
|
totusi nu e normal, daca intra apa sa ramina acolo, in timp poate apare rugina...o sa incerc sa gasesc o solutie...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
2007/PA 1.5dCi 85CP
- BZ02AIO
|
|
enemi |
![]()
|
Astazi m-am uitat atent la hayon si am observat ca are in partea inferioara un dop de plastic negru care pare sa aiba rol de scurgere... dar nu e in punctul cel mai de jos al hayonului. Cred ca trebuie sa se mai incalzeasca un pic afara ca sa putem studia problema mai in detaliu!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
|
|
ricacristea |
![]()
|
ok, enemi, imi pare bine ca mai e cineva care sa vrea sa desluseasca problema.
si, iti dau dreptate, pe frig nu e mare lucru de facut. altfel se rezolva problemele de genul asta cu o bere desfacuta pe masuta de lucru din garaj de prin aprilie incolo!! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
2007/PA 1.5dCi 85CP
- BZ02AIO
|
|
enemi |
![]()
|
M-am uitat sambata (19.01) mai atent la felul in care curge apa cand deschizi hayonul. Pare sa nu curga din interiorul acestuia, ci mai degraba se prelinge de pe partea exterioara... dar noua problema pare a fi ca intra in interior prin fantele laterale... de studiat in continuare problema!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Din cate am observat eu, hayonul e construit din doua categorii de materiale: tabla si plastic. Apa se scurge din partea de plastic (cea de sub luneta), asa cum a spus si dumid, cand se ridica hayonul la nivelul maxim.
Astfel stand lucrurile, nu cred ca e vreo problema cauzatoare de rugina sau alte necazuri. Ci numai oarece injuraturi atunci cand te ''ploua'' din capacul portbagajului propriei masini in momentul in care vrei sa bagi oarece cumparaturi inauntru... ![]() Dar, aveti dreptate: trebuie facut ceva cu aspectul asta inconfortabil, dar mai spre primavara, cand vremea va permite destuparea unei beri limpezitoare de neuroni! ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
enemi |
![]()
|
Pentru mine e oficial: apa curge din interiorul hayon-ului! Masina a stationat mai multe zile si am ridicat usor hayon-ul astazi, sa vad de unde curge apa. Curgea din interior. Nu stiu daca e cazul sa ma ingrijorez, dar problema ramane deschisa!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Eu, unul, zic ca nu sunt motive de ingrijorare...
Am vazut mai deunazi intr-un service un BiCorp demontat, care fusese plesnit binisor in spate de un vehicul mare (inalt). Asa cum am observat mai demult, partea inferioara a hayonului este de plastic, iar din cate mi-am dat seama apa se aduna in extremitatile acesteia, prelinsa pe luneta ... Pe rama metalica a hayonului - cea pe care este lipita luneta - si partea de sub ''capacul'' de plastic nu-mi amintesc sa fi sesizat urme de apa sau alte ''scursaturi'', ci numai un strat absolut incantator de anticoroziv ... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
ricacristea |
![]()
|
Buna vestea cu stratul gros de anticoroziv, asteptam caldura sa desfacem berea si probabil ceva suruburi torx. m-am inarmat deja cu ceva surubelnite de genul asta...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
2007/PA 1.5dCi 85CP
- BZ02AIO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:21 |