Dacia a vandut peste 230.000 de vehicule in 2007, La nivel mondial s-au vandut 367.745 logan-uri
![]() ![]() ![]() |
Dacia a vandut peste 230.000 de vehicule in 2007, La nivel mondial s-au vandut 367.745 logan-uri
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu as observa scaderea suficient de substantiala a vanzarilor Renault (5%).
Noroc ca se vinde loganu-n draci si mai redreseaza situatia dpdv vanzari... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
brava lor... loganu' nostru, luat la suturi de carcotasi pe atatea topicuri, se pare ca nu e chiar asa o masina proasta, daca se vinde atat bine.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Apare si pick-up si sandero anu asta si sa vezi atunci vanzare
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Norris_Chuck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 January 08 ![]() |
QUOTE(catala2k @ 7 Jan 2008, 13:12) brava lor... loganu' nostru, luat la suturi de carcotasi pe atatea topicuri, se pare ca nu e chiar asa o masina proasta, daca se vinde atat bine. A luat suturi de la cei care nu inteleg sau care nu vor sa inteleaga ce este Loganul.Loganul a fost un proiect indraznet pentru timpurile noastea si anume de a creea un automobil accesibil maselor , care sa satisfaca nevoia de miscare. Pana la urma , Dacia Logan are la baza ideea de masina in sine , de aceea nu pot decat sa observ caracterul pratic, cel putin eu personal nu vreau sa dau banii pe super plastic pentru un bord , sau un super desing interor, eu imi doresc o masina fiabila , robusta si accesibila.Asta imi doresc eu si vad ca mai exista cateva sute de mii de cumparatori care vor acelasi lucru ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- B-54-XXX
MCV 2006 dCI
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(ady85btz @ 7 Jan 2008, 15:07) cred ca vor face cu sandero furori la fel de mari ca si mcv-ul in europa de vest. Daca il vor pozitiona corect dpdv al pretului.. (adica asa cum se auzea pe aici odata ca va fi cu 500 de euro mai ieftin decat un logan la motorizari si nivel de echipare similare) |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Seful autohausului unde imi fac eu intretinerea la Megan imi spunea sambata ca si pe la ei bazaie o gama larga de zvonuri despre pretul lui Sandero: auzise cifre pentru varianta de baza mergand de la 6800 (deci 400 sub Logan Limo) si pana aproape de 10.000
![]() Vanul nu se importa (cel putin inca) din motiv de frica de canibalism, indicatia interna fiind ca acei clienti care intreaba de el sa fie pe cat posibil "distrasi" cu oferte spre Kangoo vechiul model; lumea intreaba totusi insistent de el, mai ales micii meseriasi de genul zugravi, instalatori etc., si mai nou se perinda si fermieri de prin satele din zona care se intereseaza de pick-up... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Sandero va fi mai ieftin decat sedanul.
2. Van-ul nu se exporta pentru ca... nu au capacitate de productie. Pur si simplu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
iuly82 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 17 July 07 From: Pitesti ![]() |
as mai adauga Renault Thunder
|
--------------------
Dacia
1300
- AG
1982
|
|
aphophis |
![]()
|
renault thunder? ce e ala?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
@klaus: io spun ce mi-o povestit omul... acu da-o incolo de treaba, cat de mica ar fi capacitatea de productie, niste cote minimale acolo pe fiecare tara puteau exista, nu?... 1000 de bucati pe tot Deutschlandu nu era un cap de tara... da e nulla, nix, zero, si indicatiile Reno suna cum spuneam... a se baga Kangoo in fata...
![]() ...bine ca cu toata capacitatea limitata de productie or putut exporta la bulgari, da' la nemti nu... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
cyp_07amb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 4 September 07 ![]() |
*Apare si pick-up si sandero anu asta si sa vezi atunci vanzare*+ asa zisul logan 2
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2007
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
@ Vio
Am vazut in urma cu 2-3 saptamani la TV pe un post german (Wohnen nach wunsch pe VOX), o emisiune despre renovarea casei si culmea, baietii care schimbau obiectele sanitare (2 instalatori) aveau un Logan VAN. Era si inscriptionat cu numele firmei lor. Imi pare rau ca nu am inregistrat faza ![]() This post has been edited by Amedeus: 7 Jan 2008, 23:38 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
la drumurile lor nici in 10 ani nu zdrangane nimci in masina aia. si lubrefianti de calitate si carburanti la fel.
si mecanici NEMTI care sa iti repare masina nu maimutze. de aia se cumpara si la ei in draci aceasta masina care nu e perfecta dar nici de dat la gunoi nu e. E o masina aproape corecta pentru pretul ei. |
--------------------
Kia
Cee'd
- IS-96-AEU
2008 SW BEST
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Loganu e o masina fiabila, construit pentru a fi ciobanit pe drumurile noastre rezista eroic, e ieftin, normal ca si nemtii cumpara...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Vio |
![]()
|
@Amedeus: da, cunosc emisiunea...
![]() Nu exclud sa fie unii Händleri care le importa direct si nu prin reteaua Reno, ca se mai practica... Oricum, si daca te bagi pe mobile.de gasesti de vanzare asa ceva... Eu ma refeream la faptul ca din ce am inteles nu se importa oficial prin reteaua Reno Deutschland... |
--------------------
Renault
Megane II
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Probabil in scurt timp vor aduce si din astea.
P.S. Pe trailere nici eu nu am prea vazut sa care in vest decat MCV. This post has been edited by Amedeus: 10 Jan 2008, 23:36 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
Oricum preturile sunt mai mult decat bune pt puterea de cumparare a nemtilor, e normal sa-si cumpere Logan macar ca masina a doua. Si astia nu au asa multe fite ca noi.
![]() http://www.dacia.de/dacia_logan_preise.php This post has been edited by mefmef: 12 Jan 2008, 15:20 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
aphophis |
![]()
|
Vazand cifrele de vanzari am calculat cati logani s-au fabricat la nivel mondial in 2008 in toate fabricile din lume (mai putin cea din mexic , ca nu am gasit date despre nissan aprio). Au iesit 489.114 bucati logan (produs in romania, rusia, maroc, india,africa de sud , iran, brazilia) si 141.127 bucati sandero (produs in brazilia si romania in principal si cateva bucati in africa de sud). Pentru renault proiectul asta vad ca a fost un proiect reusit, traiasca nenea Louis Schweitzer
This post has been edited by aphophis: 28 Jan 2009, 15:24 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.775 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca te gandesti ca fiecare logan aduce un profit brut de vreo 1000 de euro...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
doar atat?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si atunci de ce zise sefu tau(a lu ainstain) ca nu-si permit o reducere mai mare de 500 de euro in nici un caz..scade profitul? si cand te gandesti ca firme ca Saab lucra pe 0, fara profit de 10 ani..
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
aphophis |
![]()
|
inseamna ca profitul renault e facut intr-o oarecare masura si de proiectul logan/sandero. Oricum fiind profit brut banui ca de acolo se mai extrag taxele ..si rezulta profitul gol golut. vad ca la nivel mondial logan+sandero inseamna aproximativ 630.241 bucati. Nu stiu daca vor reusi sa se mentina anul asta (mai ales ca vor avea un an intreg de vanzari la sandero) si poate vor lansa si suv-ul..
This post has been edited by aphophis: 28 Jan 2009, 15:33 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai cum sa se mai mentina cu perioadele astea de inactivitate?
Toti producatorii vor avea scaderi in vanzari... |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
aphophis |
![]()
|
pai ma bazez pe lansarea motorului de 1.2 (care is convins ca va aduce ceva vanzari in occident), plus eventual lansarea suv-ului.. si poate ceva ieftiniri sau poate reaparitia in romania a abs-ului plus. Anul asta vor profita si de faptul ca vor avea mai multe luni de vanzare pentru sandero, asta ar putea insemna un plus la cifrele de vanzari, macar cat sa ajunga la cifrele de vanzari din 2008..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe dracu.
In conditiile in care 2/3 din vanzari erau prin leasing si credit, nu mai e posibil asa ceva. Nu mai pomenesc si de gradul de saturare a pietei, la urma urmei masinile nu sunt ciorapi, sa le schimbam semestrial cu altele noi. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
ai si tu dreptatea ta. cred ca la dacia anul asta externul va merge mai bine ca internul. Sa vedem ce va fi, eu sper numai ca astia de la dacia sa invete ceva din criza asta (si da , stiu si eu ca sper degeaba)..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai au invatat, deja au majorat tarifele la manopera si la piese cu peste 20%.
Adica masini ieftine, dar intretinere scumpa. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(klaus @ 7 Jan 2008, 17:50) 1. Sandero va fi mai ieftin decat sedanul. 2. Van-ul nu se exporta pentru ca... nu au capacitate de productie. Pur si simplu. E interesant sa citim acum cu cata hotarare s-au facut unele afirmatii si cat de diferita e situatia reala ![]() Vanzarile vor scadea in continuare, dar e normal lucrul asta. Interesant de vazut cum va fi scaderea fata de restul producatorilor (mai mica, mai mare, cam la fel). Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.775 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 28 Jan 2009, 16:28) si atunci de ce zise sefu tau(a lu ainstain) ca nu-si permit o reducere mai mare de 500 de euro in nici un caz..scade profitul? si cand te gandesti ca firme ca Saab lucra pe 0, fara profit de 10 ani.. Pentru ca Loganul plateste pierderile pentru alte modele Renault (Vel Satis and stuff). Ideea e sa fie tot grupul pe profit, nu doar Dacia. Si lasa-ma cu saab, ca saab sunt marca a lui GM, nu grup de talia lui renault.Daca mergea GM pe pierdere ani de zile.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 01:22 |