Sa ne recunoastem in trafic, cu abtibilduri cu username si forumul
![]() ![]() ![]() |
Sa ne recunoastem in trafic, cu abtibilduri cu username si forumul
Dodone |
![]()
|
||
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|||
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Uite aici
Nu mai dureaza mult si o sa reusesc sa fac asa ceva. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sau daca va strangeti minim 5 vi le trimit eu de la Bucuresti
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Doar prin gravare se poate face? Eu zic ca ar fi mai bine daca am avea un autocolant cu reno.ro si unul cu nick-ul de pe forum. Parerea mea!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Sa apara nick-ul pe suporti? Pai cine se uita in trafic dupa suportii de numere? Cel mai bine ar fi un autocolant sau gravura.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Sa fie si pe autocolant si pe suporti.
![]() ![]() This post has been edited by Duyu: 7 Jan 2008, 13:35 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Si daca te-am vazut cum mi-am dat seama ca esti tu daca nu ne cunoastem ?!?!??!? sau imi scapa ceva
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Duyu |
![]()
|
Pai ii dai pe forum o parte din numar de exemplu: "am vazut Clio Symbol in Piata Romana cu numarul B-01-***. Se simte careva?"
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Raman la ideea ca un abtibild cu nickname-ul si adresa forumului ar fi cel
mai simplu , mai ieftin si mai eficient mod de rezolvare a problemei.Conteaza mult marimea caracterelor:caracterele prea mici nu pot fi citite usor,cele prea mari pot fi de prost gust. Placile gavate ar putea parea cam extragavante,depinde de gusturi... Eu cred ca o sa merg la o firma de serigrafie,cat de curand si o sa-mi comand cateva abtibilduri cu lipire pe interiorul lunetei.Cand am stiri va anunt. |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare.Nu se mai aude nimic in legatura cu astea ca vad tot mai multe "reno-uri" in capitala cu abtibild cu numele forumului.De unde iau si eu?
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
de la mine
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Draga semit ia-ma si pe mine la numaratoare cu 2 bucati.Unul pt. mine si unul pt sotie!Sper sa nu o intrebe nimeni ce nik are pe forum deorece ea nu prea e interesata de domeniul auto si habar n-are pe ce forumuri "prestez" eu!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
De la Medgidia cum pot cumpara, semit?
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP
- CT-95-PUF Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
Dodone |
![]()
|
Da' de la Timisoara ?
![]() |
--------------------
Renault
|
semit |
![]()
|
in provincie trimit de la 3-5 bucati in sus
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Dodone |
![]()
|
Spune-mi pret/buc., poate iau eu mai multe si le revand (fara adaos) la vreo intalnire a membrilor din TM.
Merci. |
--------------------
Renault
|
semit |
![]()
|
4 lei bucata
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Dodone |
![]()
|
Cumpar 10 buc., dar cum facem cu transportul si cu plata ?
![]() This post has been edited by Dodone: 28 Feb 2008, 14:24 |
--------------------
Renault
|
semit |
![]()
|
da-mi un pm
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
@semit
Salut, As vrea si eu un stick ( am suporti nr.personalizati, care se vor potrivi de minune cu stick-ul.. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
incearca...
hellcat unde esti????? |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Chiar nimeni???
![]() |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
semit |
![]()
|
o sa-i dau lui hellcat si pentru tine daca e de acord
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Semit, trece-ma si pe mine cu doua, rogu-te...Crezi ca se poa'?...
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Pt.Dodone: si eu sunt tot din Timisoara. Doresc sa achizitionez 2 autocolante si iti propun sa facem fifty-fifty cheltuielile de transport aferente expedierii celor 10 autocolante mentionate mai sus.Deci ca sa fie mai clar:8ron+1/2 din taxele de curierat.Daca te intereseaza propunerea mea da-mi un semn(PM,postare,mail,ce vrei tu!)si punem amanuntele la punct.Iti doresc o zi buna!Ciao-ciao!M
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
romeod |
![]()
|
![]() Romeo Group: Members Posts: 115 Joined: 5 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Semit, vreau si eu un sticker!
Cum pot lua? Sunt din Bucuresti. Mersi! |
--------------------
Renault
Clio
2003
- B 94 RVR Am bani de dat, am datorii la stat.........................
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Semit,abia duminica sunt in Bucuresti.Unde si cand ne putem intalni.Vreau decat unul pt masina mea.Bafta
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Semit daca esti amabil si vrea si mister HellCat, dai si pentru mine un sticker ?
![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
10X semit..
![]() 29 Feb 2008, 22:52: Dar de ce sa nu fie deacord??? ![]() ![]() This post has been edited by Codrin-Bacau: 29 Feb 2008, 22:52 |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:41 |