Din ciclul : "Iernile nu mai sunt ca altadata", Poze cu masinile voastre in iarna 2007-2008
![]() ![]() ![]() |
Din ciclul : "Iernile nu mai sunt ca altadata", Poze cu masinile voastre in iarna 2007-2008
OVIDIUS |
![]()
|
||
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Attached thumbnail(s) Jan05_09.JPG ( Size: 703.3k ) Number of downloads: 134 Jan05_11.JPG ( Size: 144.74k ) Number of downloads: 151 Jan05_12.JPG ( Size: 161.07k ) Number of downloads: 161 Jan05_13.JPG ( Size: 172.74k ) Number of downloads: 158 |
||
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|||
cristus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 September 05 ![]() |
B-dul Unirii, Bucuresti, Romania.
Attached thumbnail(s) b_dul_Unirii.JPG ( Size: 658.57k ) Number of downloads: 246 |
--------------------
citroen
C5
- B-43-PEO
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Da voi aveti zapada, nu gluma.
|
--------------------
.
.
.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 5 Jan 2008, 19:17) Da voi aveti zapada, nu gluma. Clar. In buc.a.c.a.t.uresti toti avem, dar unii dintre noi o mai si curatam, nu stam doar sa ne holbam la ea.This post has been edited by adip: 6 Jan 2008, 02:36 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa arata a mea (imi cer scuze pentru calitatea pozei, e facuta noaptea, cu telefonul). Mi-a luat mai mult de 3 ore sa o scot de acolo... acum ma doare tot corpul...
Image006.jpg ( Size: 570.48k ) Number of downloads: 193 si asa arata din interior dupa ce am dezapezit jumatate: Image009.jpg ( Size: 290.63k ) Number of downloads: 163 Image011.jpg ( Size: 265.53k ) Number of downloads: 98 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@ Ovidius,
Mama ta are dreptate. Iernile nu mai sunt ce au fost. Lucrez in domeniu si stiu ce spun...toate statisticile arata asta. Ce se intampla acum e o exceptie. Pe vremuri erau unele ierni foarte dure (iarna 53-54 de ex) si nu putine. Bunica mea imi povestea ca iarna treceau frecvent Dunarea la bulgari pe gheata (ca tot veni vorba pe vremea aia erau mult mai multi romani pe dreapta Dunarii). Incalzirea climei este o realitate si iarna asta ar fi fost probabil cu mult mai dura in conditii normale. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Oricum iarna a fost si este ok ,problema sunt primarii!
Attached thumbnail(s) ce_rasare_de_sub_zapada2.jpg ( Size: 84.6k ) Number of downloads: 135 ce_rasare_de_sub_zapada1.jpg ( Size: 81.97k ) Number of downloads: 115 |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
Dan73 |
![]()
|
Imi permit sa pun si eu cateva poze cu un alt motto.
Asadar: O iarna ca altadata Attached thumbnail(s) iarna1.jpg ( Size: 544.29k ) Number of downloads: 91 iarna2.jpg ( Size: 193.94k ) Number of downloads: 105 iarna3.jpg ( Size: 296.99k ) Number of downloads: 89 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Cristi_T |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 August 07 From: Bucuresti ![]() |
in mijloc - stanga veti observa un stop de clio daca va chinuiti putin
![]() Attached thumbnail(s) Picture_0054.jpg ( Size: 963.78k ) Number of downloads: 115 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 16v
- B 01 TCM
2007
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Cel mai "tare" mi se pare bietul zax...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Parcare in devalmasie. Fiecare cum apuca si pe unde apuca in Piata Victoriei
![]() Attached thumbnail(s) 07012008.jpg ( Size: 161.77k ) Number of downloads: 144 |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
Pe 2 am venit si eu...de la C-ta! Am ajuns in jur de 14. Apoi...a inceput dezastrul...
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
lucman, azi dimineata unde ai facut tu poza am parcat si eu, numai ca intai m-am dat jos, am dat la lopata de am eliberat locul si apoi am parcat
![]() |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Si eu azi m-am distrat privind la cei cu masini scumpe cu anvelope de vara, la inceput ii mai ajutam pe unul-altul, dup-aia m-am mai gandit cam cat castig eu si cat castiga aia, eu care am facut un efort sa-mi pun de iarna macar pe fata, aia au mai adaugat un optional la lista, asa ca i-am lasat in plata domnului sa se descurce.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Autoritatile spera ca vremea sa ii ajute cu dezapezirea, hahhahahah......asta am auzit la stiri aseara, cum e posibil sa fie atat de nesimtiti....
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
Dar de asta ce ziceti? Videanu se gandea (micutul gandeste) sa interzica tot ce nu are 4x4...
http://cafeauademontreal.wordpress.com/200...prin-bucuresti/ |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Atunci daca o sa ma opreasca echipajul de politie, o sa sustin ca masina este 4x4 si ii rog sa cheme RAR-ul sa dovedeasca ca nu este 4x4 si abia atunci o sa ma intorc acasa, in rest pa si pusi si floscaiala pe pantaloni le urez...
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Dan73 |
![]()
|
Poate interzice si 2x2-ul....adica mersul pe jos
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Mai bine i-ati interzice accesul LUI in Bucuresti.
Auzi ce minte tembela..... de parca tot bucuresteanu si-ar permite 4x4 da numa' de-al dracu' se chinuie pe strazi. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Mutzunache @ 8 Jan 2008, 15:28) Atunci daca o sa ma opreasca echipajul de politie, o sa sustin ca masina este 4x4 si ii rog sa cheme RAR-ul sa dovedeasca ca nu este 4x4 si abia atunci o sa ma intorc acasa, in rest pa si pusi si floscaiala pe pantaloni le urez... Ce sa sustina? Sa-si fereasca pantofii marimea 45 din fata rotilor mele de pe stanga cand am sa plec de pe loc cu scart si va avea modelul anvelopelor mele de iarna pe ei. Nu-mi pierd timpul pentru asemenea aberatii. |
--------------------
.
.
.
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ca tot veni vorba de Videanu asta. L-am vazut pe la Realitatea chemat in legatura cu dezapezirea. Bai nene...eu daca ma intamplam sa fiu operator pe acolo prin studio il intr-o pauza publicitara, il luam la picioare in fund si la palme peste ochi. Era jigodia foarte iritata de intrebarile care i se pun (apropo asta e cel mai bun semn ca nu are ce cauta intr-o functie publica deoarece un om cu mentalitatea ca e acolo sa serveasca cetateanul nu are cum sa se manifeste asa) si iritarea aia combinata cu bronzul de Dubai m-ar fi facut sa il iau la palme precum am spus.
Pasa raspunderea zicand ca "eu nu fac dezapezirea, eu coordonez actiunile de dezapezire"....de unde rezulta in mod logic si direct ca a coordonat prost. Ar merita scos pe o strada frumos dezapezita sub inspirata lui coordonare si sa il facem om de zapada, dar nu cu zapada proaspata ci cu mocirla aia care a rezultat din dezapezirea lor. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Sa nu il uitam pe vanghelie, in sectorul 5 e cea mai mare jale cu deszapezirea. Eu i-as scoate pe toti handicapatii care l-au votat pe vanghelie sa dea zapada, dar asa, cu simt de raspundere.
bucuresti, oras de distrusi |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am fost foarte uimit de furnicaraia din zona 1 mai (parca sectorul 1) din noaptea asta..
de mult n-am mai vazut atatia oameni (angajati ai nustiucarei firme de salubritate) sa dea zapada de pe strazi.. sau foarte multe camioane care incarcau zapada adunata de muultele bobcaturi si alte jucarii.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
asa arata strada pe care locuiesc in dimineata cu ninsoarea. sector 6 bucuresti
Attached thumbnail(s) PICT0006.JPG ( Size: 387.91k ) Number of downloads: 76 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
tagartaa |
![]()
|
![]() ZUM Group: Members Posts: 48 Joined: 11 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 8 Jan 2008, 23:59) Sa nu il uitam pe vanghelie, in sectorul 5 e cea mai mare jale cu deszapezirea. Eu i-as scoate pe toti handicapatii care l-au votat pe vanghelie sa dea zapada, dar asa, cu simt de raspundere. bucuresti, oras de distrusi La treaba cu Vanghelie subscriu si eu sa il ia dracu cu neamul lui ca pe arterele secundare trebuie sa iti pui lanturi ca sa iesi sau sa ai 2-3 veini saritori sa te ajute asta in cazul in care nu trebuie sa pleci prea matinal si nu gasesti pe nimeni |
--------------------
Renault
Megane Sedane
- zum
2007/1.6 . 16v
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
aseara am luat la picioare un logan parcat unde m`am chinuit eu sa dau zapada. Drept urmare...
A venit proprietarul A incercat sa faca urat Am incercat sa ii administrez o lopata-n gura A mutat masina Am parcat masina. E simplu dragii mei. Daca stii cum sa vorbesti si cum sa pui problema toate se rezolva ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
tagartaa |
![]()
|
![]() ZUM Group: Members Posts: 48 Joined: 11 December 07 From: Bucuresti ![]() |
DRK sa inteleg ca pana la urma nu a dorit sa primeasca lopata in gura.
|
--------------------
Renault
Megane Sedane
- zum
2007/1.6 . 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 09:32 |