Computer, diferenta
![]() ![]() ![]() |
Computer, diferenta
Studebaker |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 30 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,5 dci
2005 Expression Am avut candva stramosul lui Clio: Dacia 1100.
|
|||
borky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 15 September 06 ![]() |
Faci o mica confuzie. Una este computerul de bord care iti arata tie pe bord consumul mediu, consumul instant, autonomia etc care este optional in functie de masina si echipare si mai exista si calculatorul motorului care controleaza injectia si pe acela se pune testerul si vad erorile. Acela exista cam pe toate masinile cu injectie si nu are legatura cu calculatorul de bord.
|
--------------------
Renault
Symbol
2000 1.4 8V
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
@Studebaker: masina din semnatura are CB asa ca... ai facut o generalizare gratuita
|
--------------------
Renault
Symbol
- CJ-x5-DXM
2006 EX1,4 16V
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
ex. cielo nu are calculator de bord
![]() tester-ul se conecteaza la calc. motorului nu la ala de bord ![]() This post has been edited by sobolan: 24 Dec 2007, 17:32 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Calculatorul de bord este pentru interactiunea ta cu masina
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Studebaker |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 30 December 06 ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri. Eu nu confundam computerul motorului cu calculatorul de bord, normal ca sunt diferite, dar aveam impresia ca masinile care au computer la motor , au si calculator de bord, iar cele care nu au, nu au de nici unele. Nu stiu de ce ,dar le legasem existenta.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,5 dci
2005 Expression Am avut candva stramosul lui Clio: Dacia 1100.
|
|
cenzunet |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 8 March 06 ![]() |
scoate scrumiera si o sa observi sub ea o mufa. acolo se conecteaza testerul la calculatorul masinii.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 Expression 1.6 16v E5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 19:11 |