Sandero CROSS, pentru 2008, la noi probabil 2009
![]() ![]() ![]() |
Sandero CROSS, pentru 2008, la noi probabil 2009
adimatis |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|||
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
frumos, asta inseamna progres pt dacia .
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Deja m-am saturat de atitea facaturi...
This post has been edited by bobo77: 23 Dec 2007, 22:53 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
asa, si unde scrie "pentru" 2008. Subscriu, de facaturi suntem satuli.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
imi place
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi place: Lumea chiar e pasionata de Photshop!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
adimatis |
![]()
|
ok, acuma ca stim ca nu mai vreti facaturi suntem mai multumiti.
...iar suv-ul e undeva pe acolo, daca te uiti cu atentie... |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
Kim Hubbard |
|
hunior |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 11 April 05 From: lunca de jos ![]() |
e buna idea, dar cred ca va fi un mini suv fara 4x4, doar cu garda la sol inaltata, si cu pret mediocru
|
--------------------
dacia
logan,golf III
laureat
- hr 03 cfl, germany
|
|
adimatis |
![]()
|
+1 ^^^
|
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
Kim Hubbard |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
suv?
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
boboc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 17 December 07 ![]() |
da va laudati cu scot astia de la dacia suv eu vad stema de la renault.....
|
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|
hunior |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 11 April 05 From: lunca de jos ![]() |
crosss loganul va avea abilitati ca un cross- cross- supercross Polo:)
sau poate va fi si mai bun ca un frealander 1....... |
--------------------
dacia
logan,golf III
laureat
- hr 03 cfl, germany
|
|
adimatis |
![]()
|
nu cred ca se lauda vreunul dintre noi cu ceva... nu stiu, numa daca n-o fi vreun actionar de la dacia pe aici.
daca dacia va scoate pana la urma un mini suv ca cel din imagine, eu zic ca e de bine. abstractie de istetzismele unora, sunt cred destui care ar cumpara asa o masina, eu as cumpara-o in orice caz. la un pret corect. apropo, uite site-ul unde am gasit informatia, pentru prietenul de mai sus care se intreba... http://carroonline.terra.com.br/ |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
Kim Hubbard |
|
hunior |
![]()
|
si eu sunt acord cu adimatis, la un pret corect dacia iar ar putea rupe ggura targului, si nu numai!
|
--------------------
dacia
logan,golf III
laureat
- hr 03 cfl, germany
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu, chiar daca o fi Photoshop arata binisor. Nu ne-ar strica asa ceva pe aici.
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Niste desene mai noi.
Cu multumiri "furnizorului". Attached thumbnail(s) sandero__crop_1.jpg ( Size: 180.71k ) Number of downloads: 621 sandero_crop_2.jpg ( Size: 131.95k ) Number of downloads: 592 sandero_crop_3.jpg ( Size: 199k ) Number of downloads: 512 sandero_crop_4.jpg ( Size: 140.63k ) Number of downloads: 505 sandero_crop_5.jpg ( Size: 137.17k ) Number of downloads: 510 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu impresioneaza ...
![]() Polo versiunea Cross arata mai bine. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
declaratiile oficialilor de la Dacia si visele unora "spun" ca Sandero Cross va fi doar in varianta Renault (pentru America de Sud) ca cica s-ar "bate" cu Dacia SUV 2009 si nu prea ar avea rost ca Renault sa scoata doua modele similare pentru acceasi tara .....voi ce parere aveti, ar fi logic?
This post has been edited by Loganel_AG: 9 Jul 2008, 13:54 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
si <<declaratiile oficialilor de la Dacia si visele unora>> ce mai spun legat de transmisie? E 4x4 la ambele versiuni (loganul SUV si Sandero cross)?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Nu știu ce ziceți voi aici dar la dealer am văzut o broșură cu kit cross pentru Sandero. Și arăta mai bine decât pozele de mai sus.
Am găsit și pe site. http://www.dacia.ro/modele-si-preturi/sand...ro-kit-suv.mpg/ This post has been edited by liviu2004: 9 Jul 2008, 18:08 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE(adimatis @ 23 Dec 2007, 22:16) si iata ca ne apropiem de SUV-ul dacia... ![]() http://carroonline.terra.com.br/serverpage...ot358_38729.jpg "Die Seite wurde nicht gefunden." = adeca Page not found... ![]() So?... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
cred ca dacia suv nu va fi sandero cross deoarece erau niste poze spion cu un logan mai inaltat si cu roti mai mari si va fi alta caroserie ca doar nu is prosti astia de la renault sa faca mule test cu dacia loganu nu cu un renault logan deci trebuie sa mai asteptam sa apara ceva poze cu dacia suv nu sandero cross
daca deja circula imagini spion cu sandero cross in cateva sapt apar si pozele oficiale ca asa is cei de la dacia-renaul This post has been edited by Qubs: 9 Jul 2008, 20:31 |
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 9 Jul 2008, 17:51) si <<declaratiile oficialilor de la Dacia si visele unora>> ce mai spun legat de transmisie? E 4x4 la ambele versiuni (loganul SUV si Sandero cross)? ... am auzit ca pentru Renault Sandero Cross va fi doar 4X2 iar pentru Dacia SUV 2009 va fi atat 4X2 cat si 4X4. Totusi nu-nteleg de ce atata agitatie cu acest Renaul SanderoCross: 1. din ce am vazut in poze va arata la fel la exterior, numai plasticele de pe bara frontala putin schimbata (acel bull-bar incorporat); 2. cu siguranta mici schimbari la interior fata de versiune Sandero (asta asa, ca sa se justifice pretul); 3. garda la sol ceva mai mare; 4. probabil o cutie de viteze ceva mai scurta si posibil in configuratie 6+1; 5. niste anvelope ceva mai mari gen CrossContact foarte probabil de la Continental sau Michelin; 6. suspensii intarite. L.E.: In nici un caz noul SUV nu va prelua numele de Logan, asta-i o tema de dezbatut asa cum a fost si Sandero pentru Dacia, mai tineti minte? Apropo de Dacia SUV, am vazut acum doua zile prin Pitesti un Logan alb care era identic cu acesta (puntea spate era normala - deci avea configuratie de 4X2): |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
asta este logan cu PDG...
![]() |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
PDG inseamna : scut metalic motor, arcuri mai tari ( masina inaltata ) si amortizoare mai moi ( confort mai mare )?
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Am gasit si eu o poza cu un Sandero cu kit-ul cross, de care zicea liviu2004, montat.
http://picasaweb.google.com/xlastexit/Sibi...374634525014930 |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
super rouge-ul de feu..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Am vazut in Galati unul gri-inchis cu kit-ul asta, garda e aceeasi cu modelul normal, chestiile astea vin ceva mai jos => intanirea cu prima bordura cred ca e destul de interesanta!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:20 |