Motor zgomotos
![]() ![]() ![]() |
Motor zgomotos
ciupi80 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 13 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
megan sedan
lux privilege
2007/1.5/85cp
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Detaliaza putin...este diesel este normal sa fie zgomotos...ai mai condus diesel pana acuma??
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Pai toate motorasele pe motorina suna asa, mie tocmai asta imi place la tractorasul meu
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ciupi80 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 13 December 07 From: Bucuresti ![]() |
pai am mai mers cu diesel dar nu se auzeau asa de tare,si totusi al meu se aude tare si cand este rece si cand este cald.colegul are aceasi masina dar mai vache cu 2 saptamani ca a mea si are 1700km iar motorul lui cand se incalzeste zici ca este pe benzina(nu se aude nici din interior nici din exterior) pe cand al meu se aude f tare.
|
--------------------
megan sedan
lux privilege
2007/1.5/85cp
|
|
LNG |
![]()
|
In cazul asta ar trebui sa dai o fuga pana la service, mai mult ca sigur ceva e in neregula, poate la antifonare...
|
--------------------
-
-
-
|
|
ciupi80 |
![]()
|
eu cred ca este ceva din setari, injectoare ,pompa de inalta presiune sau mai rau sa fie din chiuloasa(tacheti-culbutori).problema este ca cei de la service mi-au spus ca nu are nimic(nu au cum sa masoare nivelul de zgomot!!!!!) si sa mai fac 2000-3000 de km si apoi sa mai vedem.sincer chiar nu stiu ce sa fac mai ales ca nu am depasit 2800-3000 turatii.
|
--------------------
megan sedan
lux privilege
2007/1.5/85cp
|
|
LNG |
![]()
|
Vezi ca e recomandat ca in perioada rodajului sa nu treci de 2500. Ar trebui totusi sa mergi cu ea in service si acolo de fata cu ei s faci comparatia cu alta tot 1.5 dCi ca sa le demonstrezi ca se aude mai tare a ta.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ciupi80 |
![]()
|
pai pana la urma cred ca asa o sa fac dar dupa sarbatori sa mai fac cateva sute de km si apoi o sa vedem.
|
--------------------
megan sedan
lux privilege
2007/1.5/85cp
|
|
LNG |
![]()
|
Daca motorul functioneaza OK, trage bine si nu sunt alte probleme nu ai de ce sa iti faci griji, se rezolva oricum pe garantie daca e ceva.
This post has been edited by lng: 17 Dec 2007, 16:10 |
--------------------
-
-
-
|
|
Vullpee |
![]()
|
![]() LifeForSpeed Group: Members Posts: 66 Joined: 21 August 07 ![]() |
cum a spus si mai sus... numai depasi 2500 rpm, cred ca ti s-a spus asta cand si ti-a predat masina de la dealer, iar dupa 1500 km parcursi poti rula normal cum vrei.. si vezi cum se mai comporta
This post has been edited by Vullpee: 17 Dec 2007, 16:11 |
--------------------
Renault Megane Sedan
dCi 1.5
2007/Luxe Privilege
|
|
ciupi80 |
![]()
|
motorul trage foarte bine si rare au fost situatiile cand am ajuns aprope de 3000rpm(nu sunt impatimit dupa viteza),singurul lucru care ma deranjeaza este zgomotul motorului.am un prieten care are megan2 si 60000km reali(cump.de noua)si merg fregvent cu el cu masina prin oras si tot nu se aude ca a mea.
|
--------------------
megan sedan
lux privilege
2007/1.5/85cp
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
mergi la service - e ciudat zgomotul- chiar daca e diesel nu s emai aude cum se auzeau dieselurile odinioara- asa ca ar trebui sa toarca
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
ciupi80 |
![]()
|
in bucuresti stiti un service bun?
|
--------------------
megan sedan
lux privilege
2007/1.5/85cp
|
|
LNG |
![]()
|
Aici gasesti carca de service-uri autorizate, unde vrei tu
![]() http://www.reno.ro/Service-autorizat-Renault-f108.html This post has been edited by lng: 17 Dec 2007, 16:37 |
--------------------
-
-
-
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
sigur nu ati vrea sa-mi auziti tractorasul dimineata, la 89k.dar e ok in rest mai ales ca trage si consuma ca un erou.
![]() ![]() |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
LNG |
![]()
|
Al meu dupa ce se incalzeste toarce ca un motan
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Am patit si eu ceva asemanator si era un injector care nu era strans, si era plina chiuloasa de motorina , atunci masina avea cca. 15k km , era in garantie.
La service au zis ca este injectorul ( garnatie ) .... au facut poze .... si cand au inceput sa lucreze sa-l schimbe atunci au vazut ca era slabit. ![]() La masina personala 1,9dTi facea ca un tractor cand am bagat motorina de la Lukoil.......... apoi am bagat de la Rompetrol si nu mai face asa ----> poate fi si de la motorina ......oricum acum evit benzinaria aceea de unde am luat atunci. ![]() BAFTA This post has been edited by dcsiki: 18 Dec 2007, 09:28 |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
efix rompetrol- si este ca un motanel care toarce
![]() ![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
ciupi80 |
![]()
|
cei de la Serus zic ca OMV sau PETROM V ar avea motorina cea mai buna.dar Petrom ce are?
|
--------------------
megan sedan
lux privilege
2007/1.5/85cp
|
|
LNG |
![]()
|
petrom = petromv
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 16:25 |