Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Procedura inchidere leasing pf/cumparare masina, Pasii necesari pentru cumparare auto leasing pf

gafyb
post 16 Dec 2007, 17:30
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Daca cineva a incheiat recent un contract de leasing pe pf (preferabil cu rci leasing romania ifn), cu optiunea de cumparare a masinii, il rog sa posteze pe forum efectiv cum a procedat, eventual chiar si incluzind o plata anticipata de 6 rate, cum am eu de gind sa fac.
Miine voi suna la cei de la firma de leasing, dar am avut experiente neplacute cu ei si nu vreau sa iau teapa, de aceea am aceasta rugaminte.
Detalii: contract pe 4 ani (din iunie 2004), valoare reziduala 0 (am achitat in avans
vr-ul), casco platit separat de rata la inceputul fiecarui an de plata a contractului (am platit inclusiv pe ultimul an).
Eventual daca poate sa-mi spuna cineva daca se poate recupera ceva din CASCO (poate macar trecerea politei de pe firma de leasing pe pf pina la sfirsitul leasingului).
Idem pentru RCA, chiar daca n-am primit inca prin posta factura rca pe 2008.

Va multumesc!

--------------------
Clio Symbol 1.4 16 V 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexC
post 16 Dec 2007, 21:56
Post #2

Vrum Vruuum

Group: Members
From: Bucuresti

Pentru contractul de leasing cand faci plata anticipata se face un act aditional prin care ei sunt de acord sa mute executarea contractului de leasing in luna Ianuarie (sa zicem). Apoi se face contract vanzare-cumparare cu valoare zero si gata, devine a ta.

Pentru CASCO mergi doar la asigurator si faci un act aditional prin care titularul devii tu, fara nici un cost suplimentar.

Pentru RCA teoretic e asa: RCI cere inchiderea politei si recuperarea valorii pentru lunile intregi ramase (suma asta ti-o returneaza tie sau o scade din ce ai tu de platit), iar tu inchei asigurare RCA pe numele tau.

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 14:32
Dacia