Documentele de la RAR pentru 2008, Asta chiar merita citit!!!
![]() ![]() ![]() |
Documentele de la RAR pentru 2008, Asta chiar merita citit!!!
KLICK5020 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 December 07 From: Timisoara ![]() |
Attached thumbnail(s) RARpag1a.JPG ( Size: 191.44k ) Number of downloads: 314 RARpag2a.JPG ( Size: 199.37k ) Number of downloads: 253 |
||
--------------------
BMW
Z3
1997
|
|||
corvinarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
nu se citeste foarte bine... am scos la imprimanta si nu este lizibil... mai poti pune odata?
sau alta modalitate de a putea citi? |
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
nu prea pricep...care sunt urmarile acestor masuri?
Apar restrictii la inmatriculari moto sau ce? This post has been edited by padual: 13 Dec 2007, 12:02 |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Ce bine mi-ar fi pe la RAR pentru o luna !!!
![]() Da' cum de nu s-a facut valva media pe ordinele astea ca "lovesc tare" ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
pai nu prea ne afecteaza, este vorba de autovehicule si motociclete noi, si se refera la importatori. Nu cred ca se mai vand motoare euro3, pana si loganul a trecut la euro 4. asa ca nu prea vad ce atata chestie.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
esteclar vb de masinile si motoarele noi - cu ce ne afecteaza pe noi muritorii de rand
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
KLICK5020 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 December 07 From: Timisoara ![]() |
Nu am calitate mai buna de atat... Asa le am si eu... Urmarile sunt... Nu iti mai poti aduce masina din germania daca nu are EURO 4! Sau o aduci si nu o mai poti inmatricula... Nu s-a facut valva pentru ca nu stiu cat de publice au fost facute... Astea au fost trimise la o firma de leasing din Bucuresti... Si prin niste cunostinte au ajuns pe mailu` meu...
|
--------------------
BMW
Z3
1997
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu mai dezinforma, e vorba de masinile noi, poti sa-ti aduci si non-euro, daca platesti taxa o si inmatriculezi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
KLICK5020 |
![]()
|
Nu dezinformeaz... sunt parcuri auto cu o gramada de autoturisme cu euro 3... (nubira.. matiz)
|
--------------------
BMW
Z3
1997
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
noi. Pe noi populatia nu ne afecteaza cu nimic, ci pe producatori, ca au facut in nestire, si o sa ramana cu ele, sau le vand in USA.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
KLICK5020 |
![]()
|
Ideea e ca statu forteaza aiurea vanzarea de masini EURO 3... si sunt convins ca asta a fost o chestie gandita... ne afecteaza intr-un fel si pe noi, pentru ca omu de rand care cumpara un matiz euro 3 ieftin.. nu are de unde sa-l mai cumpere
|
--------------------
BMW
Z3
1997
|
|
argon |
![]()
|
Sa ia Spark E4, sau Matiz SH.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tmanbone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 22 March 06 ![]() |
Ceva imi spune ca M si N se refera la vehiculele de transport marfuri/persoane si nu la autoturisme.
|
--------------------
Dacia / Opel -
1310 / Astra Caravan -
1991 / 2001
- --- / ---
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu sunt foarte informat in domeniu dar nu intra in categoria omologarii orice modificare, adaptare etc ?
In acest caz conteaza, in afara stocurilor de masini E3 ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tmanbone @ 13 Dec 2007, 12:34) Ceva imi spune ca M si N se refera la vehiculele de transport marfuri/persoane si nu la autoturisme. QUOTE(211/2003) 1. Categoria L - AUTOVEHICULE CU DOUĂ SAU TREI ROȚI : 2. Categoria M - AUTOVEHICULE AVÂND CEL PUȚIN PATRU ROȚI, CONCEPUTE ȘI CONSTRUITE PENTRU TRANSPORTUL DE PASAGERI 2.1. Categoria M1 - Vehicule concepute și construite pentru transportul de pasageri, care au, în afara scaunului conducătorului, cel mult opt locuri pe scaune : 3. Categoria N - AUTOVEHICULE AVÂND CEL PUȚIN PATRU ROȚI, CONCEPUTE ȘI CONSTRUITE PENTRU TRANSPORTUL DE MĂRFURI Deci e vorba si de autoturisme. Si acuma, la drept vorbind, producatorii auto au avut timp 1 an de zile sa "scape" de autoturismele euro 3, asa cum a facut si Dacia. Insa este de mare PORC sa dai o ordonanta cu asa ceva pe 25 octombrie si ea sa intre in vigoare peste 2 luni ... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:33 |