Deblocare calculator injectie, inlocuire calculator injectie
![]() ![]() ![]() |
Deblocare calculator injectie, inlocuire calculator injectie
HHF |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 4 May 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|||
HHF |
![]()
|
stie cineva unde, exact, se afla calculatorul antidemaraj?
o poza ar fi buna ![]() am gasit cele trei componente dar trebuie sa vad daca pot sa schimb eu calculatorul antidemaraj. |
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Se cheama decodor, nu calculator, si se afla sub bord in partea dreapta. Demontezi partea superioara si dai nas in nas cu dumnealui. Are o mufa cu 15 contacte si e prins in 2 suruburi.
MWSnap156.jpg ( Size: 163.69k ) Number of downloads: 811 Calculatorul de injectie se poate debloca dar numai la service. Trebuie un cod de deblocare (codul de urgenta) care se obtine numai de la Renault. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
HHF |
![]()
|
cheile se potrivesc de la o masina la alta?
in legatura cu deblocarea, nu cred ca vreun service renault face asa ceva. de ce sa imi deblocheze mie un ECU, in loc sa cumpar de la ei unul nou, nu? |
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
lucianica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 September 06 From: Bucuresti ![]() |
daca (m)ai ecu vechi te pot ajuta eu
esti din bucresti? ce tip de ecu este? |
--------------------
skoda
octavia II
2006,BKD,140cp
- B-74-LOP
|
|
HHF |
![]()
|
cheile de contact sunt identice la forma?
se potrivesc de la alta masina sau trebuie sa mai schimb si contactul? daca e asa, nici nu prea mai merita sa iau sh toate astea. in legatura cu deblocarea, nu cred ca vreun service Renault ar avea interes sa imi deblocheze mie un ECU, in loc sa cumpar de la ei, nu? 9 Dec 2007, 15:21: da, normal ca mai am ECU, doar il am pe masina. functioneaza, dar cu bug-uri ![]() This post has been edited by HHF: 9 Dec 2007, 14:21 |
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Nu, cheile nu se potrivesc. Iti trebuie si contactul (eventual si broastele de la usi). Sau poti sa cumperi un decodor nou si sa-l codezi pe cheile vechi. Nu stiu daca poti sa schimbi cipul din chei, eu n-am auzit si nici nu am avut experiente pe tema asta.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:11 |