Frustrari service-uri
![]() ![]() ![]() |
Frustrari service-uri
cristiland30 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 16 October 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
- BV 90 CRD
1990 GTS ren 19....F2N-C7-10...65 KW... the best car...
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Foarte ciudat comportamentul lor; eu am fost o singura data la reno si cand am fost acolo se stransese tot serviceul in jurul masinii mele...
Ma rog, or fi altele "pretentiile" la orase mai mari... Pentru amaratii aia de rulmenti du-te la un service dacia. Trenul de rulare fata de 19 a fost folosit la nova si supernova, deci cei de la service ar trebui sa stie ce sa faca. Si pe langa asta, dai banii pe ora de manopera la dacie, nu la reno. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Au si de ce sa se stranga langa un motor asa zis de generatie veche, dar care poate multe.
Cu rulmentii intr-adevar mergi la un service dacia, nu ar trebui sa zica ca nu se pricep, este identic Snova, Solenza. |
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
eu nu ma plang..am un service excelent, multumesc cui mi l-a scos in cale si un mecanic super.
Mi-a readus 19-le la un stadiu de invidiat, la partea mecanica. Este service-ul Renault de pe Blvd Timisoara. Foarte rar am plecat de acolo nemultumit. Cand intra masina mea in atelier toti mecanicii trec si se uita admirativ catre batranica cu 255.000 km si 19 ani. daca vrei sa vii pana in Bucuresti... |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
h8uall |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 12 May 07 From: brasov ![]() |
salut ,te am vazut pe strada acu vreo 2 saptamani,un service bunicel e pe str vulturului,vis a vis de policlinica cu plata ,e un service micut,dar eu am plecat multumit de acolo de fiecare data.
|
--------------------
renault
19 tse/megane
- bv 08 NMA/----------
1990 tse/1998 rn
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
@cristiland
Poti sa ma cauti la Top Auto Grup pe Calea Feldioarei 73R. Am sa te ajut cu placere sa-ti rezolvi toate problemele la masinuta ta. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
cristiland30 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 16 October 07 From: Brasov ![]() |
pai merge si cu bilet la ordin???... pentrut tot. Ma refer si la manopera; deoarece sefii mei platesc numai prin banci..
|
--------------------
Renault
19
- BV 90 CRD
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai bine treci pe la om ..si vezi ce care cum ...
Orcum dupa o prima reparatie fie ea si minora, itzi dai seama de mecanic Daca l-ai vazut cu ciocanul pe anumite piese sau cu sarme sau improvizatii atunci iti ridici uns men de intrebare ![]() Acum sinceri sa fim ..manopera , piese .. s epoate rezolva prin OP , dar orce mecanic .....mai merita o mica atentie pe care sigur sefii tai nu o pot justifica ![]() |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
cristiland30 |
![]()
|
stiu si eu cum e cu 'atentia'... sunt instalator. Asta nu ar fi o problema, restul de cheltuieli ar fi...cam 700 de ron.
|
--------------------
Renault
19
- BV 90 CRD
|
|
cristiland30 |
![]()
|
Salutare din nou... in sfarsit mi-am schimbat rulmentii si bucsile, adica cei de la service. Sincer sa fiu.... simt cu foarte mare placere o schimbare enorma la rulaj si la micile damburile peste care trec... fata de cum era inainte. Acum am mai mare placerea sa o conduc dar... se incalzeste roata fata dreapta si.. se cam incinge. Tin sa va spun ca acum ceva vreme, mai bine zis vreo 2 luni, mi-a sarit roata din pivot; norocul a fost sa nu am viteza deoarece eram pe un pod cu multe gropi; cred ca de atunci tot imi vin necazuri la aceeasi roata. Am condus pe drum drept si nu imi trage in nici o parte, merge unsa dar... poate aveti vreo o idee de ceea ce se intampla.
Multam si sarbatori fericite. |
--------------------
Renault
19
- BV 90 CRD
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Probabil ca trebuie curatate/inlocuite glisierele etrierelor.
O roata nu sare de nebuna din pivot. Asta este de obicei un semn de neintretinere a masinii. Pivotul s-a desfacut pentru ca era uzat. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa ridici masina pe cric , si vezi cum se invarte (scoasa din viteza) probabil sa fie una dintre placute, eventual o poti baga in viteza si in speranta c ai un diferential bun poti incerca usor sa turezi motorul si astfel se va invarti roata suspendata.Mare atentie ca daca opui rezista la respectiva roata va pleca masina !
Prin mijlocul asta verifici rulmentulproaspats chimbat sau eventual planetara , daca nu mergi in service pe elevator si vezi exact ce s eintampla ![]() Rulment gripat sau prea strans (da r ma indoiesc ca un mecanic poate face un astfeld elucru ) . Spor la munca ! |
--------------------
Renault
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
R19/16v |
![]()
|
Rulmentul nu poate fii strans prea tare.
|
--------------------
DS
5H
|
vepman_ro |
![]()
|
Atunci o placuta de frana? inghetata ? sau lipsa unsoare ?
|
--------------------
Renault
- IF-80-VEP
|
|
R1der |
![]()
|
![]() Ride For a Life Time Group: Members Posts: 184 Joined: 13 March 07 From: In spatele tau ![]() |
eu de mult nu ma mai duc la service
nu e asa de complicata o masina mai veche incat sa le dai altora bani si sa nu fii sigur ca iti fac treaba buna eu m-am ars la service-uri si nu mai calc |
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
- B Riesling
de mers la plimbare
|
|
vepman_ro |
![]()
|
Probabil ca dispui de timp si de scule adecvbate pt a oferi singur service.
Sincer unele lucruri le-as putea face si eu nu mi se par complice din pct de vedere al tehnicii dar timpul , spatiul si sculelel ma omoara ...sper ca asta este ordinea .... |
--------------------
Renault
- IF-80-VEP
|
|
cristiland30 |
![]()
|
hai salut... treaba cu roata s-a rezolvat de la sine; cred ca a fost vreo placuta inghetata pentru ca nu mi/a mai facut probleme, dar a intervenit o alta de acea deschid un alt topic.
Se numeste...' probleme in mers' !!!! Mersi mult deca imi puteti da niste sfaturi sau pasi ca sa pot rezolva problema... noroc.. |
--------------------
Renault
19
- BV 90 CRD
|
|
eugen_sv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 9 January 08 ![]() |
fii cu bagare de seama .nici o problema nu se rezolva de la sine .parerea mea e ca trebuie sa verifici din ce cauza se incalzea roata . nu da vina pe gheata pt ca s-ar fi topit la primul drum mai lung de 15min prin oras parerea mea e sa verifici totusi ghidajele etrierelor. rulmentii nu pot fi stransi prea tare pt ca rulmentii cilindrici nu au treaba cu forta de strangere doar cei conici
|
--------------------
renault
19
- B 27 LBU
1989
|
|
cristiland30 |
![]()
|
de fiecare data am verificat-o pana acum.... si nu sunt probleme.
Inca o intrebare... ce fel de furtune trebuie sa am la filtru de aer din partea absortiei??? eu nu am nici unul si cred ca sunt doua care vor trebui atasate. E vreo problema daca nu sunt montate??? |
--------------------
Renault
19
- BV 90 CRD
|
|
vepman_ro |
![]()
|
Unul dintre furtune trage aer cald de la saxofonul masinii ( galeria de evacuare )
Cel de al doilea trage aer din fata masinii (aer rece ). Undeva in tubulatura neagra de plastic ai o clapeta care comuta prin intermediul unui bimetal intre aer rece , aer cald functie de temperatura ambianta ( "masurata" de bimetal ) . Acum raspunsul la intrebarea ta ....poate ca degeaba nu au fost ele proiectate acolo ![]() Orcum nu este un capat de tara dak nu aia cele furtune ...dar s anu ma intrebi cu cat iti ca urca consumul ![]() |
--------------------
Renault
- IF-80-VEP
|
|
ady sv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 January 08 From: suceava ![]() |
salutare.
apropo de filtrul de aer.la mine e prinsa clapeta unde-i bimetalul cu un surub care se vede ca-i pus de vechiul proprietar.unde gasesc de cumparat partea de filtru cu clapeta |
--------------------
renault 19
renault L53H05 19
1997 - 1397 cm - C2J7
|
|
cristiland30 |
![]()
|
inseamna ca trebuie sa caut niste tubulaturi ca sa le pot monta... apropo de acel surub: se poate face vreun reglaj ceva...?! Deoarece cand am cumparat masina nu am avut ce face si de curiozitate l-am dat de cateva ori peste cap dar... nici o schimbare... ce efect ar avea???
This post has been edited by cristiland30: 12 Jan 2008, 19:41 |
--------------------
Renault
19
- BV 90 CRD
|
|
vepman_ro |
![]()
|
Sincer nici eu nu stiu exact ..cuc ateva luni bune in urma aceashi problema mi-am pus si eu ...cum este actionata clapeta ...am fost si eu informat de alti forumisti ca este un bimetal.
Sincer as fi vrut sa fac un test dar din pacate nu am mai desfacut filtrul , sa vad ce se intampla in cazul in care il incalzesc cu un feon sau ar trebui suflat cu aer rece pentru al pune la munca ( actionarea clapetei ) Referitor la partea de filtru cu clapeta cred ca prin dezmembrari? sau se mai produce oare , nou ? Furtune : eu am improvizat cu un furtun de aluminiu pentru "hota" cu un diametru 60 mm parca ... |
--------------------
Renault
- IF-80-VEP
|
|
cristiland30 |
![]()
|
cred ca 'furtunul de hota' se monteaza numai pe partea de unde trage aer cald deoarece este din aluminiu... cat despre cel de aer rece cred ca va trebui pus de cauciuc sau orice alt material in afara de cel de aluminiu... pt ca se incalzeste si e pus degeaba... faptul fiind ce trebuie aer rece... asa cred...
|
--------------------
Renault
19
- BV 90 CRD
|
|
R19/16v |
![]()
|
@vepman Fa-mi o poza cu reperul pe care il vrei de nou si una cu placuta ovala si-ti zic cat face.
|
--------------------
DS
5H
|
vepman_ro |
![]()
|
Oky R19/16V ./.zilele acestea ca demaine plec cu metroul la munca ies mai ieftin nu mai papa 16% in orash si ajung si mai reepde
![]() |
--------------------
Renault
- IF-80-VEP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 07:55 |