Romania la campionatul european!, Ce grupa avem!
![]() ![]() ![]() |
Romania la campionatul european!, Ce grupa avem!
CataT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|||
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
la fotbal....
nu cred ca se pune problema sa castigam vreun meci.... eu ma gandesc daca o sa putem marca vreun gol valabil... |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Stirea ma bucura...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
la FOTBAL !
ziceau astia pe tvr1 ceva de nereguli la grupa noastra intrucat nu au voie 2 echipe care au fost la calificari in aceaiasi grupa sa joace din nou imrepuna ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Vb. astia la TVR, cica cu Franta avem cele mai mari sanse sa luam ceva puncte.
![]() 2 Dec 2007, 15:38: Corect, scapam de Olanda si intra Germania. ![]() This post has been edited by ictranca: 2 Dec 2007, 14:38 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
sa vedeti ce ne incinge olanda, au sete de razbunare
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
CataT |
![]()
|
Nu vad nici-o razbunare... doar joaca si ei la EURO.
Poate mai facem un meci bun cu ei, drept multumire ca nu ne-au rupt pe genunchi in preliminarii. This post has been edited by ictranca: 2 Dec 2007, 14:55 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Hai bai da-o-ncolo de treaba, dupa ce ca ne calificam din an in pasti la euro mai picam si cu finalistele din 2006 si culmea SI cu Olanda.
Pai s-au saturat olandezii de noi si noi de ei, culmea ar fi sa picam in grupa de calificare la mondiale iar cu ei. ![]() daa, uitasem ![]() This post has been edited by alex0507: 2 Dec 2007, 16:08 |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
CataT |
![]()
|
S-a tras, nu cu ei cu Franta.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mdaa...avem sanse mari sa iesim din grupa...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- tare mi-e ca va fi o grupa plina de egaluri si neprevazut...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si io zic la fel...muuulte egaluri.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eh, ce va fi, va fi. Bine ca ne-am calificat macar, oricum sunt putine echipe si toate de valoare deci simpla participare zice multe, mai ales dupa 8 ani...
Eu zic ca putem smulge 4 puncte ca Olanda am mai batut-o si in calificari si Franta nici eu n-au o perioada prea buna... Avem o sansa. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
alea 4 puncte daca le luam, e f bine si plecam cu fruntea sus ca n-am jucat cu niste echipe sterse, ci cu forte in fotbal
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
daca luam 4 puncte => ne calificam mai departe!
dar sunteti prea optimisti... |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa nu facem ce am facut la ultimul CE,cind ne-am calificat, dar cum spunea cineva bine ca am ajuns la turneul final.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
grupa f grea...da practic sunt primele doua din grupa noastra si primele 2 diun grupa italiei...halal tragere la sorti
This post has been edited by cata87: 2 Dec 2007, 21:48 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce s-au dezechilibrat grupele din cauza grupei in care am picat si noi!
Practic au aparut o gramada de ciucameti care au o sansa de a se califica mai departe. ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Batem Franta, facem egal cu Italia, cu Olanda egal sau batem.
Si jucam finala ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Dai pe afara de atita optimism.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
sper sa jucam fofbal nu sa ne kkm pe noi ca e franta sau italia...
|
--------------------
/
/
/
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Sper sa facem macar o figura frumoasa caci de calificat din grupe slabe sanse.
This post has been edited by sqryn: 3 Dec 2007, 09:35 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Prindem oare măcar locul 4?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate dau io pe dinafara de optimism dar voi majoritatea dati pe dinafara de pesimism. Nu uitati ca Romania la campionate mondiale si europene rezultatele bune le-au obtinut in compania formatiilor foarte bune, in meciurile cu formatii cat decat mai acceptabile am avut probleme. In plus de asta mai avem un avantaj ca noi o sa fim cam desconsiderati, astea 3 echipe mari se cam gandesc la meciurile directe intre ele si noi putem profita de acest lucru. Si lucru ce-mi place mie ii ca si Piturca si jucatorii vorbesc de ajungerea in finala si chiar castigarea ei, dupa mine ii un lucru pozitiv. Doar deaia mergem la un campionat cu ideea de al castiga, nu ? Altfel ce rost are sa mergi doar sa participi si tu acolo de umplutura. Pana acum la toate campionatele la care mergeam ideea la noi era sa trecem de grupe. De ce sa nu mergem sa castigam ? Daca reusim sau nu ii partea a doua, important ii sa tinzi spre ceva mare daca vrei sa reusesti.
Hai Romania! |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Forestman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
Romania- Franta 1 - 0
Italia - Romania 2 - 1 Olanada - Romania 1 - 1 Pronosticurile mele!!....sunt un optimist:) |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006, Ambiance; Ford Ka; MIO A501
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 03:21 |