Situatii neclare - cum se judeca?, Se pedepsesc sau nu?
![]() ![]() ![]() |
Situatii neclare - cum se judeca?, Se pedepsesc sau nu?
Virusake |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 26 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|||
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
![]() Eu aveam alta problema: daca lovesc un tembel in spate caruia nu-i merg becurile de frana, cine e vinovat, si cum isi da politia seama ca avea becurile arse dupa ce le-am facut eu zob? |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
1 nu
2 nu 3 posibil This post has been edited by sefu_alx: 2 Dec 2007, 01:07 |
--------------------
x
y
2009
|
|
Virusake |
![]()
|
Ageana am destul de multe probleme dar astea chiar ma rodeau
![]() sefu_alx multumesc pentru raspunsuri, dar poti preciza si pe ce bazeaza ele? Lege/situatii intalnite ceva? |
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
1.unde scrie ca ai voie sa treci pe rosu daca te grabesti sa ajungi la spital? doar salvarea/pompierii/politia au voie
2.cum sa scapi de suspendare daca treci pe rosu? poate nu inteleg eu ce vrei tu sa spui 3. am zis posibil ca ma gandesc ca poti depune o plangere sau ceva de genul..e vina primariei (cred) ca vizibilitatea semaforului nu a fost asigurata si oricum daca ajungi in instanta ai sanse mari cum judecatorii nu prea-i suporta pe militieni .. ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
2. e tot DA.... e vorba de coloane organizate sub forma de cortegii (definite in regulamentul de aplicare a OUG195)!!!... conditia este insa sa existe un semn distinctiv care sa permita celorlalti sa alfe ca este vorba de o coloana... la inmormantari si nunti se pun diverse chestii pe masini... prosoape, flori etc.... exista obligatia de a se merge cu farurile aprinse... unii folosesc si avariile etc. ...
in aceste cazuri exista inainte prevedere care permitea coloanei sa continue deplasarea chiar daca s-a pus rosu... in regulile valabile azi nu am mai gasit ceva scris clar... insa stiu sigur ca o coloana care a inceput sa treaca printr-ointersectie trebuie lasata sa iasa din ea in intregul ei... e si de bun simt... in acest caz eu nu cred ca cineva va sanctiona trecerea unei parti a coloanei/cortegiului pe rosu... mai ales in cazul cortegiilor funerare... romanii sunt credinciosi si superstitiosi din fire... ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
- B-21-NEW
2019
|
|
Virusake |
![]()
|
Multumesc de raspuns. Totusi, daca s-ar permite trecerea coloanei sunt singur ca in coada s-ar mai baga 2-3 masini care sa profite de ocazie si sa treaca o data cu coloana.
|
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
Lumynos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 22 June 07 From: BH ![]() |
In cazul transportarii de urgenta a persoane la spital:
1. nu cred ca te mai intereseaza, cel putin pe moment, posibilitatea suspendarii permisului. 2. este caz de forta majora, iar in caz de nevoie, poti dovedi prin fisele de internare ale pacientului (de intrare la urgenta, nu ma pricep prea bine), dar si prin marturiile personalului medical sau al pacientului, daca acesta a scapat cu viata. |
--------------------
renault
megane II 1.5 dci
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 19:40 |