Aripioare "deplasare" la frig - sa fie o iluzie?
![]() ![]() ![]() |
Aripioare "deplasare" la frig - sa fie o iluzie?
danmegane |
![]()
|
||
![]() om cu 3 facultati: educatie fizica si sport Group: Members Posts: 143 Joined: 13 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio II
2005 1,5 dci-65 c.p. Megan bicorp 2005 expression 1,5dci
Modus expression 2005 1,5dci |
|||
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
da.
fiind aripi plastic, au un comportament la frig diferit de cele de metal.... in principiu, la frig puternic, pot aparea asemenea cazuri! |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Hihi ... am crezut ca sunt eu dus cu pluta ... dar se pare ca nu ... si eu am observat chestia asta la masinuta ... plus vara ... distanta dintre partea de jos a farului si bara fata se mareste considerabil cand sta in soare ... cel mai tare a fost o data cand statea jumate la soare jumate la umbra ... tare ciudat arata
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
jri22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 4 January 07 ![]() |
corect, fenomene observate la masina din semnatura...nu deranjeaz decit pe capriciosi si pe "clientii" care probabil vor reducere la cumpararea masinii...
|
--------------------
renault
clio
2002 1.2 16v HB
|
|
dumiDude |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 May 07 ![]() |
la mine portiera stanga fata s-a comportat ciudat de o luna, s-a ridicat! :|
Cand deschid usa trebuie sa trag cu mana drepata de partea de sus pt ca altfel nu se deschide usor. M-am uitat atent si nu este cazuta din contra este ridicata cu cativa milimetrii, treaba asta nu mi s-a intamplat niciodat la nici o masina. La fel cand inchid usa din interor sau o deschid, se simte ca tine ceva ![]() |
--------------------
renault
clio symbol 1.5 dci
2003
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Am trait s-o aud si p-asta! Asa e, va dau perfecta dreptate aici. Eu la a mea am observat cum se curbeaza ornamentul bara spate si isi pierde paralelismul fata de portbagajul spate. (nu stiam ca si bicorpurile au aripi de plastic, chiar am stat in dubii cand am ales Thalia din cauza asta...)
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:58 |