Sistem de asistenta la parcare.
![]() ![]() ![]() |
Sistem de asistenta la parcare.
rusu.claudiu |
![]()
|
||
![]() Radu Group: Members Posts: 90 Joined: 13 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001 INITIALE 1.8 16V
|
|||
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
N-am auzit pe nicaieri sa afiseze pe diplay distanta pana in obstacol. La mine bipaie din ce in ce mai tare pana la aproximativ 25-30 cm cand scoate un zgomot continuu. Nu am navigatie.
|
--------------------
-
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eh, povești...
![]() Dacă ar fi așa cum "ai înțeles", ar scrie ÎN MANUALUL DE UTILIZARE al mașinii. Iar distanța minimă, de la care sunetul devine continuu, este 25 cm. This post has been edited by Catalin Marinarul: 28 Nov 2007, 11:32 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dragospopescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 October 07 ![]() |
Sfat important: opreste radioul cand folosesti marsarierul. Altfel s-ar putea sa ai surpriza cu asistenta la parcare
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007 Initiale
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@Catalin Marinarul: 24.9 cm, am masurat eu
![]() In alta ordine de idei daca o duceti asa aproape (sub acei 25 de cm) sa nu cumva sa mai vreti sa umblati in portbagaj....credeti-ma ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu citam din manual... și vorbeam serios...
|
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
Eu nu citeam din nimic si evident glumeam fara nici o urma de malitiozitate. Imi cer scuze daca te-am suparat.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Probabil ca sunt 25 cm fata de senzor. Si probabil ca asta se aplica daca obstacolul are o grosime minima. Dar fata de spoiler, distanta poate fi mai mica de 25 cm.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
Grosime minima va sa zica suficienta incat sa cada perpendicular pe spoiler (linia ce uneste senzorul de obstacol) Pai asa zic si eu....distanta aceea de 25 de cm cred este data ca distanta dintre obstacol si cel mai apropiat dintre senzori. In cazul unui par, sa zicem din ala care impiedica accesul, deci daca ipoteticul par pica intre doi senzori atunci, cred, distanta va fi mai mica de 25 .....dar deja se cheama ca desfac firul in 25.
This post has been edited by dan73205: 28 Nov 2007, 21:55 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
rusu.claudiu |
![]()
|
Multumesc de informatii. Dar e sigur si la acei care au navigatie? Nu le afiseaza pe display cat cm mai sunt pana la primul obstacol. Am inteles de la cineva ca afiseaza. Nu sunt sigur si de acea am apelat la voi. Thanks again |
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001 INITIALE 1.8 16V
|
|
TheAlphonso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 11 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am navi si nu afiseaza nimic. Iti garantez ca nu exista Laguna II.1 cu navi la care sa se afiseze asa ceva, asa ca stai linistit, si da-i mut radioului cand dai cu spatele!
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi 88kW
2002 Privilege
- B-XX-LIF
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
ma indoiesc sincer ca exista p eorice laguna asa ceva... daca ar fi ar scrie in manual... si mai mult de atat... o parere personala.... masuratorile acelui "radar de dat inapoi" sunt aproximative... iar daca tie iti arata ca mai ai 10 cm si in secunda aia ai pocnit-o... ia ghici... te duci si le ceri despagubiri (asta in tari cu apa calda)... asa ca nu cred ca este asa ceva... e mai simplu cu bip-uri sau liniute...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
Exista modele afermarket care afiseaza si distanta pana la obstacol. Nu am auzit sa fie pe Laguna.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(ccezar2004 @ 29 Nov 2007, 00:24) Mai bine citești ce scrie în manual referitor la treaba asta... Iar de modele aftermarket, a se vedea aici... http://www.reno.ro/index.php?showtopic=731...ndpost&p=898037 |
--------------------
-
-
|
|
rusu.claudiu |
![]()
|
Mda sunt convins ca nu exista un asemenea sistem cu toate ca o persoana care se tinea tare ca el are pe dysplayul de navi in stanga sus un mic ecran pip in care iti scria cati cm mai ai pana la primul obtacol. I-am vazut masina si nici macar nu are navi deci a mintit romanul Merci de raspunsurile date. Dau o bere |
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001 INITIALE 1.8 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 20:58 |