Ajutooor...imi da apa pe esapament, megane 1.6 16v 2004
![]() ![]() ![]() |
Ajutooor...imi da apa pe esapament, megane 1.6 16v 2004
Renaultouille |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa stai linistit! E norma!
Sau ti-ai pus vreun filtru care sa strecoare apa din benzina? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Este perfect normal, ai putea chiar sa te bucuri sau sa te mandresti. La benzina cel putin, nush daca si la motorina, apa pe esapament inseamna ARDERE COMPLETA A COMBUSTIBILULUI. Mai ales acum ca e si firg si mai apare si condens.
21 Nov 2007, 13:42: @SOLON - Mi-ai luat-o inainte:P This post has been edited by MuciX: 21 Nov 2007, 12:42 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca esti la prima masina....cu ardere interna nu?????
hai zii acum..... ps la fel am facut si io cand am vazut prima masina cu condens de AC in parcare...m-am dus si iam zis lu ala ca ii curge ceva din masina........era acum ceva timp..cand Dacia 1310 inca era considerata "masina" beton..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Stai linistit, e perfect normal
![]() ![]() |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
multumesc pentru linistiri.adevaru e ca si apa din benzina de la noi trebuie sa iasa pe undeva:) la asta nu ma gandisem. b76bgaarh sincer niciodata nu am avut o masina care sa dea apa pe esapament sau cel putin nu am observat. si am avut opel agila, skoda fabia, fiat bravo, opel frontera, jeep grand cherokee,peugeot 607, vw golf, etc.la astea niciodata nu am patit ciudateniile pe care le patesc cu megane-ul meu pe care il pretuiesc asa mult. oricum inca o data multumesc pt pareri. bafta tuturor
b76bgaarh apropo treaba cu AC am patit-o si eu cu ceva timp in urma.a fost amuzant...pt cel caruia i-am zis ca ii curge apa This post has been edited by Renaultouille: 22 Nov 2007, 00:44 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Renaultouille @ 22 Nov 2007, 00:43) multumesc pentru linistiri.adevaru e ca si apa din benzina de la noi trebuie sa iasa pe undeva:) la asta nu ma gandisem. Nu e vorba de apa din benzina. Prin arderea hidrocarburilor rezulta, printre alti compusi si apa care se condenseaza in contact cu aerul rece si cu toba finala mai rece, cantitatea de apa (lichida) depinde de conditiile atmosferice de moment. Aceeasi cantitate de vapori de apa iese si vara pe esapament, dar nu o sa o vezi nici-o data condensand in aerul la 30-40 grade C. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:07 |