am o mare problema, mi-a expirat autenticitatea alea 60 de zile :(
![]() ![]() ![]() |
am o mare problema, mi-a expirat autenticitatea alea 60 de zile :(
XXXMariaN |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 4 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 CL
- B-22-LEV
1998
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Eu inteleg ca masina este inca inmatriculata pe vechiul proprietar, asa ca poti circula (daca exista asigurare si ITP valabil).
Cred, insa, ca trebuie sa refaci identificarea. Poti incerca sa apelezi la un birou de copiat acte - ceea ce trebuia sa faci de la inceput si nu expira - ei au alte "relatii" cu politia rutiera ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
XXXMariaN |
![]()
|
cum adica sa apelez la un birou de copiat acte? ce sa fac acolo? tin sa spun ca de la propietar am luat talonul cartea si a scoso din evidenta... si am inregistrat-o eu la mine in evidenta la financiar.. si dupa aia am facut tot... are ITP are si asigurare facuta de mine.. ce vream sa mai stiu.. una ar fi.. pot merge asa cu ea? si o pot imatricula dupa ce fac iar indentificarea? mersi mult pentru raspunsuri
|
--------------------
dacia
1310 CL
- B-22-LEV
1998
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu stii nici o firma sau birou de copiat acte care se ocupa cu transcrierea?
In schimbul unei taxe iti faceau ei demersurile dupa identificarea aia! Cand spui "a scos-o din evidenta" eu inteleg ca a scos-o din evidenta fiscala. Masina nu este radiata, asa ca daca ai talonul masinii, nu vad ce te-ar putea impiedica sa circuli. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
XXXMariaN |
![]()
|
daca ar fi asa ar fi super marfa... dar daca e adevarat eu pot sa o imatriculez pe numele meu?
|
--------------------
dacia
1310 CL
- B-22-LEV
1998
|
|
adi_ar |
![]()
|
Nu prea inteleg ce vrei sa spui!
S-a facut radierea fiscala (asta inseamna ca ai facut contractul de vanzare - cumparare) iar la mentiuni in talon trebuia scris "Instrainat catre .... la data ....). Tu ai talonul (cu sau fara mentiunea de instrinare) si CIV-ul (pe numele fostului stapan). Nu-ti ramane decat sa mergi din nou la RAR, faci identificarea si apoi la politie, faci transcrierea, adica inmatricularea pe numele tau si vei primi noul talon. Intre timp, nefiind radiata din circulatie si nici cu numere false, poti circula! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:47 |