Drive-Test Logan MCV, 1,5 dci 85 CP
![]() ![]() ![]() |
Drive-Test Logan MCV, 1,5 dci 85 CP
andrei_2006 |
![]()
|
||
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pe mine ma distreaza cum zice ... "Loogan". Zici ca i-a intrat in cur maciulia de la colectia 1.
"...mai putin potenta" ![]() ![]() ![]() telereportajul ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cea mai trista presa din domeniu. Unde naiba i-a gasit Dacia pe astia sa le dea masina de drive-test ? Te doare mintea, a dat flash-uri la bmw ....
PS. Binenteles, ceata la greu ... This post has been edited by IRONICK: 12 Nov 2007, 17:51 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Ce-aveti mai cu omu' ? Cel mai mult i-o placut frecarea cu aerul!!
![]() |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
- PH 08- GPK
2004 - 2007
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
la firma la care lucrez avem 3 loganuri. O berlina un mcv si un Van. Cumparate exact in ordine aasta...
Berlina are 20.000km, mcv vreo 50.000 si van-ul e la inceput...abia vreo 5000. Toate sunt cumparate in 2007. Toti care lucram la firma am observat ca motoarele "si-au dat drumul" dupa 15.000km. Cand a venit van-ul in firma...se simtea diferenta mare intre o masina in rodaj si celelalte 2 gata rodate. (in limita turatiei de 2500). cu mcv am facut frecvent autostrada soarelui tinand masina in blana (cu seful in dreapta). 160km/h, 4000 ture consum mediu de 7.4%. Uneori crestea si la 170km.h (pe ceas) in functie de cat de tare sau in ce directie batea vantul. Mi se pare ciudat sa dai la test drive o masina nerodata. (se observau numerele rosii) . Si mai ciudat mi se pare ca nu urca mai mult de 160km/h PS: Pentru cei care vor spune ca sunt nebun ca merg cu 160 cu loganul..ii rog sa se abtina...si sa comenteze strict legat de "drive-test". |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
"...mai mult de kinky, am vrut sa-l fac"
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Kojak: 12 Nov 2007, 19:35 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ce petrecere era in masina, dupa "reusita"...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...de mare exceptie cursa!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Astia sunt de la OTV cumva?? Ca prea sunt praf..
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' ia depasit un Kangoo. Ba Sony, i-ai facut cu tot cu emceveul lor......
Tipa e totala la sfarsit. Tureaza in parcare de parca era la liniute cu vladRehau.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Jenant, ce cretini, cine naiba sunt astia ?!
|
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
Preference 1.4 MPI, 2005 "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Cica ia placut frecarea cu aerul
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
- nnn
1999 / 2003 / 2008 /2011
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ce hal de reportaj blituri videoreportaj ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mie-mi place stilul, par foaaaarte relaxati
![]() Nu conteaza asa mult la ce fac review, ci cum o fac. Cu toate stangaciile lor sunt mult mai naturali decat "ciumetzii"© de bukale |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Nu drive-test....gay-test
![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Emisiunea se numeste autOnOva, "emisiune tv de analiza si prezentare auto" (se difuzeaza sambata, ora 14,00 pe TV Europa Nova, 60 min).
Emisiunea e stupida, arata a munca de amatori, dar presupun ca asta si sunt baietii. Mă duce cu gândul la emisiunea auto de pe TV Neptun Cta, unde prezintă o "fătucă". O alta dovada a prostiei soferului/prezetator TV: merge cu proiectoarele aprinse ziua. Probabil tot de "kinky"... ![]() ![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
ca sa l vada mai repede ala cu bmweu si sa se dea repede din fata autobuzului
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 12 Nov 2007, 18:50) Te doare mintea, a dat flash-uri la bmw .... Ma scuzati, ... a dat blițuri !!! Astia merita sa faca drive-test doar la triciclete cu steguleț.This post has been edited by IRONICK: 13 Nov 2007, 21:16 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Eu ma gandeam ca pe la sfarsit arata si cum e sa faci sex in masina respectiva.... din moment ce in clip apare si o cucoana
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
-
08
|
|
IRONICK |
![]()
|
Hai ca exagerezi.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 13 Nov 2007, 12:34) la asta m-am gandit tot filmuletul... nu m-am convins ca sunt de la presa decat cand am vazut ca au ajuns la dealer... eram total confuz cand am ii auzeam ca au vorbit cu producatorul... pur si simplu am crezut ca sunt niste pusti care au luat loganul lui tata si se joaca de-a reporterii... dar sincer niste pusti cu asemenea teme de joaca ar fi stiut sa faca un montaj cat de mic QUOTE(adip @ 13 Nov 2007, 00:48) Mie-mi place stilul, par foaaaarte relaxati ![]() Nu conteaza asa mult la ce fac review, ci cum o fac. Cu toate stangaciile lor sunt mult mai naturali decat "ciumetzii"© de bukale Tocmai ca sunt mult prea naturali... si eu sunt satul de stilul fortat serios si grav al presei tv nationale si mai ales al proTV-ului dar sa fim seriosi... chiar preferi sa vezi un asemenea review sau unul de la promotor? eu nu am avut rabdare sa urmaresc tot filmuletul, ascultam ce spun si in acelasi timp am citit si posturile referitoare la el. Pe langa frazele neterminate de genul "no, ce ma..." sau "ce-o vrea asta..." reportajul este clar vandut catre cei care le-au dat si lor o masina si le-au platit un drum pana la Bucuresti. Masina este buna, merge cu 150km/h pe autostrada si desi are limitele ai este mai buna decat un BMW al carui sofer nici nu a stiut ce i s-a intamplat... ma mir ca nu a zis ca ala cu BMW-ul a vrut sa se dea jos sa vada de ce sta pe loc la cat de repede a trecut loganul pe langa el. Iar singurele minusuri ale masinii se pot anula prin cateva dotari optionale... Foarte obiectiv, ce sa spun... |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif Am patit si eu o faza de genul asta cand veneam de la mare pe A2 sa gasit unu sa se ia la intrecere cu mine,eu cu megane-ul si el cu loganul. L-am lasat sa se duca si dupa 5 km l-am gasit pe banda de urgenta cu capota ridicata si cu avariile in functiune iar soferul era intrat jumatate sub capota. poate se terminase lichidul de parbriz. Stiti voi ca in reclama aia in care merg copiii aia cu capul afara din masina ca sa le dea mama suc. ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14 Nov 2007, 11:05: ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 14 Nov 2007, 11:05 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
reportaj de "kkt", comentariul pare desprins din teleenciclopedia
![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Glumesti?Pitis e de neinlocuit.
Poate Kinkienciclopedia ![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
vladrehau |
![]()
|
QUOTE(dandutulescu @ 14 Nov 2007, 10:34) ![]() ![]() ![]() oprise ca sa bage a sasea manual ca nu o avea pe schimbator ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
george_moga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 9 December 06 ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 15 Nov 2007, 22:55) ..foarteeeee frumos.....numai ca in finlanda ca si in romania "40 de mi" se scrie tot cu 2 "i"...sa nu te intorci niciodata in Romania..RAMAI ACOLO!!!(de observat ca finlanda am scris cu litere mici) This post has been edited by george_moga: 15 Nov 2007, 22:50 |
--------------------
ex Dacia / Renault
ex LOGAN/ Laguna
2004 LAUREATE/2002 EXPRESSION
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Gay la maxim.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 19:43 |