Aparatoare alternator baterie
![]() ![]() ![]() |
Aparatoare alternator baterie
billabong |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 11 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II
-
2003 -
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Merge si fara, stai linistit. Apa tot ajunge pe acolo, de jos, de la balti.
|
--------------------
.
.
.
|
|
billabong |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 11 October 07 ![]() |
daca stau bine si ma gandesc eu nu am nici scut motor...nici macar din plastic
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio II
-
2003 -
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Eu zic ca nu se poate fara aparatoarea la alternator. Tocmai pentru a nu ajunge apa la el a fost proiectata. Trebuie intrebat in reteaua renault daca se poate aduce separat!
Iar apa pe dedesupt la alternator nu ajunge!! |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Tocmai ce am spalat motorul, altfel iti aratam poze in care capota era murdara de noroi aruncat fix prin spatiul dintre curelele de accesorii si contraaripa dreapta. Daca ajunge usor apa si mizeria pe acolo, cred ca poate ajunge usor si la alternator.
This post has been edited by Laurentziu83: 22 Nov 2007, 11:50 |
--------------------
.
.
.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pana la urma fiecare face ce vrea...eu am vrut sa subliniez faptul ca, decat sa-l sfatui sa mearga fara aparatoarea de la alternator, mai bine sa si-o procure..nu cred ca au proiectat-o degeaba...
Si mai ma gandesc ca una-i apa aruncata prin scut (eu personal nu am avut asa ceva niciodata si deschid capota foarte des) si alta-i apa pe alternator in mers de la o ploaie torentiala! |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Costyan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 14 March 08 ![]() |
Fratilor,nu va jucati cu baltile!!!!A trecut un Sprinter pe langa mine pe pod in Ovidiu a luat o balta si mi-a dat val de apa care a patruns prin grila fata si mi-a ars alternatorul!Daca i-as fi vazut si numarul....ce mama de bataie i-as fi dat.....
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- CT 28CMC
1.5 DCI-ROSIE DESIGUR
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
lenco500 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 February 04 From: oradea ![]() |
salut tuturor,
si la bicorpul meu lipseste aparatoarea de la alternator, am fost la serviceul din oradea si s-au uitat la mine ca la avioane. cica asa trebuie sa fie. am vazut pe alte renaulturi ca au aparatoare, nu stiti de unde se poate procura? un cod ceva sau cum se numeste? |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:34 |