Faruri noi si vechi, potrivire
![]() ![]() ![]() |
Faruri noi si vechi, potrivire
paulLXC |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
- AR03LXC
1996
|
|||
yhf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 10 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea, cred ca da. Diferenta dintre ele, pe care o vad, sper sa nu gresesc, este ca cele pana in 98 erau din doua bucati, semnalizarea separata de far, iar cele dupa 99-00 semnalizarea este inclusa in far. Daca sistemul de prindere al farului model 95 pe caroserie, este asemanator modelului dupa 00, ar trebui sa se potriveasa, pentru ca semnalul la modelul vechi se prinde de far nu separat.
|
--------------------
renault
twingo
2001/1.2 16v Alfa Romeo 156 2.0 TS-155CP putin modificata :)
Mitac Mio A701 - iGO 2006+ silviu |
|
paulLXC |
![]()
|
faza e ca am intrebat la renault si habar nu au,sunt niste incompetenti astia din arad......si chiar nu as vrea sa mi le comand si sa nu se potriveasca.ma intereseaza daca stie careva daca se potrivesc cablajele pt ca asa cu ochiu daca te uiti ele se potrivesc....
|
--------------------
renault
twingo
- AR03LXC
1996
|
|
cuculean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 June 07 From: Deva ![]() |
Nu cred ca neaparat sunt incompetenti, pur si simplu nu stiu, deoarece in RO nu s-au vandut Twingo noi, ce exista acum pe sosele sunt second-uri aparute de 1-2 ani.
|
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
Chelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 20 October 07 From: Timisoara ![]() |
Pai daca ai la dispozitie ambele modele incearca sa le schimbi intre ele.
|
--------------------
Renault
Twingo
- TM 30 BUB
1995 Proud Twingo owner
|
|
paulLXC |
![]()
|
nu am la dospozitie un far de pe modelul mai nou,ar trebui sa mi-l comand la un magazin,ma gandeam ca a mai incercat cineva p-aici sa faca manevra asta,de a monta faruri intregi pe modelul vechi.
8 Nov 2007, 14:01: ai dreptete cuculean,in arad au inceput sa apara de vreo 3-4 ani. P.S.:al meu a fost primul in arad,in '97.......il conducea maicamea p-atunci ![]() This post has been edited by paulLXC: 8 Nov 2007, 14:01 |
--------------------
renault
twingo
- AR03LXC
1996
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu pun topic nou cu acelasi titlu, scriu aici. Deci:
Azi dupa ce am curatat instalatia de aer conditionat am observat ca farurilor mele li s-au spart (probabil de la gropi) orificiile acelea de fixare, amandoua se tin acum doar intr-un surub. Ce vreau sa fac: sa cumpar modelul acela mai vechi cu striatii (eu am modelul nou, cel din dreapta) si sa le atasez motorasul de reglaj care-l am. Intrebarea este daca merge sa adaptez motorasul de reglaj la ele si daca se potrivesc farurile mai vechi la masina mea, din 2003. far_twingo.jpg ( Size: 56.67k ) Number of downloads: 517 Modelul mai vechi l-am gasit la 150 ron, e facut de Depo, cel nou se gaseste la autokarma cu 230 ron si mi se pare cam mult pentru resursele mele actuale. This post has been edited by Tamango: 24 Jun 2010, 18:53 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Sa nu ai probleme cu un far de un fel si altul diferit - ma refer de la baietii in verde fosforescent, care se termina cu un cap de creta
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu bubu, le inlocuiesc pe amandoua, scuze ca nu am fost explicit.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
cipikao |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 24 September 09 ![]() |
Schimb de faruri a mai facut catalincre tot pe un model din "96 daca nu ma insel a pus faruri mai noi si s-au potrivit fara probleme. Uitati-va in acest topic: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=476...ri%20noi&st=630
|
--------------------
renault
twingo C06
07/1996
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Twingo din 96 nu cred ca avea motorase de reglaj far. Asa ca in cazul lui catalincre nu avea ce sa puna.
Sau avea ? ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
sunt 3 tipuri de faruri din ce tin minte:
cele cu semnalizare separata (numai manuale) cele cu striatii (aveam eu pe masina si erau electrice) cele cug eam clar(la fel electrice) inntre ultimele doua tipuri se pot face schimburi fara probleme difera doar geamul farului. DAR un mare DAR daca ai de gand sa iti pui vreodata xenon pe masina sa nu`ti treaca prin minte ca vei putea cu faruri cu striatii deoarece vor bate prin copaci si ii vei oribii pe toti cu mama reglajelor VA ROG nu-mi sariti in cap ca trebuie lupe spalator de faruri ca poti pune xenon si pe far simplu dar conditia sa fie geam clar si corect reglate (daca nu ma insel sunt niste imbusuri din plastic din care se face acest reglaj) Oricum si ca aspect iti recomand tot cele cu geam clar... acum depind si finatele tale.... sau mai asteapta sa mai strangi banuti si i`ati un set de faruri cu lupa. se gasesc si pe la 120 de euro 130 cam asa cele cu contur negru. deci cam 550 600 de lei......adica intre 275 si 300 bucata... eu unul zic ca merita, si ca aspect si ca utilitate..... This post has been edited by twingo_buc: 25 Jun 2010, 00:24 Attached thumbnail(s) 20230771_1_500_500.jpg ( Size: 9.11k ) Number of downloads: 505 |
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
- B8x8BBB
1.1 75CP 2008 MOTION fost twingar si fost TDI-st
|
|
catalincre |
![]()
|
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
@twingo_buc,
Gresit, semnalizari separate/ nu neaparat fara motoras, al meu are si cel care-l are cumnatul meu are si el si e din '94. Atasarea motorasului nu e ceva greu, se scoate surubul acela prin rasucire contra acelor de ceas si se baga motorasul apoi se roteste in sensul acelor de ceas, grija ca bila de la capat sa intre in prinderea care angreneaza lupa/oglinda. La mine a durat totul sub 30 min. |
--------------------
renault/nissan
twingo/note
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC
2009 night&day/2006 acenta SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|
Tamango |
![]()
|
@catalincre, multumesc, asta vroiam sa stiu, daca merg motorasele de reglaj de la farurile noi la cele vechi.
@twingo_buc, o sa ma gandesc si la propunerea ta, am gasit faruri cu lupa la okshop. Variantele ar fi urmatoarele: Dectane - pozitii LED, faza scurta cu lupa, geam clar, fara proiectoare dectane.jpg ( Size: 108.62k ) Number of downloads: 421 FK - pozitii normale, faza scurta cu lupa, geam clar,cu proiectoare incorporate fk.jpg ( Size: 152.69k ) Number of downloads: 400 In.Pro - pozitii LED, faza scurta cu lupa, geam cu striatii, fara proiectoare inpro.jpg ( Size: 132.65k ) Number of downloads: 406 Fiecare set de faruri costa cam 1000 ron. Si banuiesc ca nu au reglaj electric, asa e ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
twingo_buc |
![]()
|
au manual. Preturile care le-ai vazut sunt destul de vechi daca te-ai hotari sa-ti cumperi asa iti fac eu rost la pretul mentionat de mine 120-130 de euro (a nu se considera ca le vand eu ci doar cunosc pe cineva care mai aduce elemente tuning din afara din clubul nostru de curse)
|
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
- B8x8BBB
|
|
goransplit |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 June 08 ![]() |
Tamango,pretul de 150 lei este pentru o bucata?
Eu am schimbat exact invers- faruri de sticla cu lupe,cele originale din '99,cu cele de plexiglas,care sunt mult mai usoare.Am pastrat motorasul original,care l-am montat pe cele noi-din cate tin minte difera un pic prinderea din interiorul farului,asta o sa vezi cand le ai pe amndoua,dar functioneaza perfect. Asa ca,poti schimba linistit,pa! |
--------------------
renault
twingo
1999,metropolis easy we've got the jazz
|
|
catalincre |
![]()
|
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
@tamango,
nu vad deosebirea intre dectane si fk, unde spuneai ca sunt proiectoarele? probabil le spune proiectoare la faza lunga! spre deosebire de modelul original acestea au fazele impartite in doua faruri separate ambele cu bec H1 iar pozitie ai in trei locuri: inelul angeleyes, langa doua SMD, iar langa SMD un bec de pozitie normal, la mine merg toate trei. Era sa uit: preturile sunt naspa rau. mai cauta ca sunt mari, in mures cred ca sun sub 200 euro noi iar stopurile si ele clare sunt 80 euro. |
--------------------
renault/nissan
twingo/note
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC
2009 night&day/2006 acenta SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|
0ctavianus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 10 January 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Twingo
1994
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Tocmai de aia am pus acel "sau avea" pentru ca nu eram sigur - nu doresc sa creez confuzie, in acest sens am lasat loc pentru completare
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
twingo_buc |
![]()
|
catalincre cu un singur search si pe okazii am gasit 2 seturi la 120 de euro setul
|
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
- B8x8BBB
|
|
dj_tzk |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 25 May 10 From: Iasi ![]() |
Twingo din '96 are motoras
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
1996 Renault Twingo 96 54 cp
Ford Focus 1.9 TDI 2002 90 cp Peugeot 107 1.0 2008 68 cp |
|
addictedtolife |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 September 12 ![]() |
salutari.... eu pe twingo meu din 1993 am pus faruri de twingo din 2001 doar ca a trebuit sa trag putin de suruburile de prindere sa le mai distantez ca sa intre perfect. in rest la twingo C3G cumva sub far exista un surub care prinde jugul cred si care nu permite sa pui farul nou din prima dar cu putina rabdare si ceva determinare intra pana la urma. de retinut cand montati farurile noi inlaturati capacele protectoare ale mufelor... e mai eficient sa le montati asa, apoi le puneti la loc
|
--------------------
Renault
Kangoo
- fara numar
2000 Diplomatia este arta de a spune cutu cutu pana pui mana pe piatra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 17:34 |